Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Coca - Cola, Νίκας και Αγροτική Ασφαλιστική πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι μετοχές της εταιρίας Domus διαπραγματεύονται στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών. Επίσης, ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της ΔΕΗ από τη συνδυασμένη προσφορά και η δημόσια προσφορά της Philip Morris για το υπόλοιπο των μετοχών της Παπαστράτος.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

COCA - COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στην έδρα της εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο ”VILLAGE CENTER”, αίθουσα 8, Φραγκοκκλησιάς 3, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας κατά 473.337.192,00 Euro με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας κατά 2,00 Euro, δηλαδή από 2,50 Euro σε 0,50 Euro με σκοπό τη, μέσω ισόποσης επιστροφής κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους, κεφαλαιακή αναδιάρθρωση της Eταιρείας, αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Eταιρείας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο, καθώς και παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού, καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.

2. Τροποποίηση των όρων (μεταβολή της τιμής) υφισταμένων προγραμμάτων διάθεσης μετοχών της Εταιρείας σε στελέχη της, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

3. Έγκριση εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ., σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στον Αγ. Στέφανο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5, παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Επικύρωση των Ιδιοτήτων των ανεξάρτητων, από 29/06/2001 (απόφαση Γενικής Συνέλευσης) εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρα 4 και 6 του Ν. 3016/2002 και του Ν. 3091/2002.

4. Εκλογή δύο Διευθυνόντων Συμβούλων.

5. Τροποποίηση του άρθρου 21 παρ. 2 του καταστατικού της εταιρίας.

6. Διάφορες άλλες ανακοινώσεις.

7. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης.

AΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:30, στα επί της Λ. Συγγρού 163, Ν. Σμύρνη (5ος όροφος) ιδιόκτητα γραφεία της, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση τροποποίησης του προγράμματος επένδυσης των αντληθέντων κεφαλαίων μέσω Χ.Α.

2. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Ξεκινά η διαπραγμάτευση των υφιστάμενων μετοχών της ΔΕΗ που διατέθηκαν στη συνδυασμένη προσφορά.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”DOMUS ΑΕΕΧ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,98 (από ευρώ 2,94) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της εταιρίας, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται δωρεάν 7.600.000 νέες (ΚΟ) μετοχές, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 2,37 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Microsoft ΕΜΕΑ (Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στο Ζάππειο Μέγαρο, με θέμα την ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και της Microsoft.

Δημόσια Προσφορά

* Ξεκινά σήμερα η δημόσια προσφορά της Philip Morris για το υπόλοιπο των μετοχών της Παπαστράτος, η οποία θα διαρκέσει έως την 1η Δεκεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος και προσωπικών δαπανών Σεπτεμβρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στη μεταποίηση Οκτωβρίου.

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v