Η ατζέντα της Τετάρτης

Ντεμπούτο σήμερα για τη μετοχή της Profile, ενώ εισάγονται οι νέες μετοχές της Δυναμική Ζωή που προέκυψαν από το πρόσφατο Split. Επίσης, έκτακτη γ.σ. πραγματοποιούν οι εταιρίες ΟΠΑΠ, EΤΒΑ Leasing, Ελληνική Υφαντουργία, Alpha Trust Ανδρομέδα και Interfish.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές Πράξεις

Από σήμερα 29 Οκτωβρίου, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 19.000.000 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών της εταιρίας και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 28.500.000 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,32 Ευρώ.

Από σήμερα 29 Οκτωβρίου, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ” του Χ.Α., στον κλάδο ”ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”, οι 7.835.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”PROFILE Α.Ε.Β.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΠΡΟΦ” και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης 3,20 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

Γενικές συνελεύσεις

ΟΠΑΠ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, και στην αίθουσα Ball Room, επί της οδού Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’, στην Πλατεία Συντάγματος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των όρων της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2003 μεταξύ της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και του Συλλόγου Υπαλλήλων της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. (ΣΥ-ΟΠΑΠ).

2. Έγκριση Προγράμματος Χορηγιών έτους 2003 και προέγκριση Προγράμματος Χορηγιών για το 2004.

3. Έγκριση αμοιβών στελεχών και υπαλλήλων της εταιρείας, που εργάστηκαν για την τρίτη προσφορά μετοχών (Μάρτιος-Ιούλιος 2003).

4. Εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, μετά την τροποποίηση του Καταστατικού και σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ. Ν 2190/1920 και το Καταστατικό της εταιρείας.

5. Εκλογή ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002.

6. Έγκριση σύμβασης εργασίας μεταξύ της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

7. Τροποποίηση του άρθρου 21 του Καταστατικού της εταιρείας-Γενικοί Διευθυντές.

8. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

ETBA LEASING A.E.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13.00, στην αίθουσα συνελεύσεων του κτιρίου της ΕΤΒΑΒΑΝΚ ΑΕ στην Αθήνα, Λεωφ. Συγγρού 87, 11745 Αθήνα (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και ειδικότερα: (α) Έγκριση του από 31.3.2003 ισολογισμού μετασχηματισμού της Εταιρίας. (β) Έγκριση της από 31.07.2003 έκθεσης ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή κ. Γιάγκου Χαραλάμπους της ελεγκτικής εταιρίας ΚΡΜG Kυριακού Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ. (γ) Έγκριση του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρίας με την ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, καθώς και έγκριση της αναφερόμενης σε αυτό σχέσης ανταλλαγής. (δ) Έγκριση της κατ άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/20 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου επί του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και την διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

3. Έγκριση των μέχρι τώρα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των Εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για τον σκοπό της συγχώνευσης.

4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κομνηνών 26, 7ος όροφος, Θεσσαλονίκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για αγορά από την εταιρία δικών της μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους.

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο CECIL, 4ος όροφος), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για συμψηφισμό ζημιών με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Λάρυμνα του Δήμου Οπουντίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μετατροπή του τύπου των μετοχών της εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού.

2. α. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. β. Καθορισμός ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις διατάξεις του Ν. 3.016 / 2002, όπως ισχύει.

3. Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. της Εταιρίας περί αλλαγής χρήσεως μέρους των κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από το Χ.Α. κατόπιν της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών (απόφαση της από 14/03/2003 Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας) σε σχέση με τ’ αναφερόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο, που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Χ.Α. με την από 21/06/2002 απόφασή του.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v