Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι μετοχές της Plias είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 12.311.411 νέες (ΚO) μετοχές της Φοίνιξ Metrolife Εμπορική, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 12.311.411 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΕΜΠ. ΑΝΩΝ. ΕΛΛΗΝ. ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡ” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 43.089.939 (ΚΟ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”PLIAS ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 15 νέες (ΚΑ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,30. Η περίοδος έναρξης διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Διευκρινίζεται ότι βάσει της αριθ. 24/273/10.6.2003 απόφ. της Ε.Κ., τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για την συνεδρίαση του ΧΑ της 24/10/2003 ορίζονται ως εξής: +12% (και κατ’ επέκταση +18%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της 23/10/2003: ευρώ 1,10 και -12% (και κατ’ επέκταση -18%) στην προσαρμοσμένη τιμή που προκύπτει: ευρώ 0,35.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (γ΄τρίμηνο).

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνάντηση εργασίας της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ και της ΑΘΗΝΑ 2004, η πρόεδρος της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Όστβαλντ, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της έδρας της ΟΕΟΑ.

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Τιμές εισαγωγών Σεπτεμβρίου.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις Σεπτεμβρίου.

- Προκαταρκτικά στοιχεία ΑΕΠ (γ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v