Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Γκαργκάνας, παρουσιάζει την Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική σε σχετική συνέντευξη τύπου. Επίσης, η εταιρία Stet Hellas πραγματοποιεί, στα γραφεία της, έκτακτη γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

STET HELLAS: Έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της, (Κηφισίας 66, Μαρούσι).

Διάφορα

Πραγματοποιείται παρουσίαση του σχεδίου ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 από την πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής Αθήνα 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου, και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιώργο Φλωρίδη, στις 12:30, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Ημερίδες

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επικοινωνίας και Πληροφόρησης EURONEM σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό ΕΠιμελητήριο Αθηνών διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: ”Γυναίκες και Επιχειρηματικότητα”, στις 18.00-21.00, στο αμφιθέατρο του ΕΒΕΑ.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, παρουσιάζει την Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική σε συνέντευξη προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που πραγματοποιείται στις 13:30, στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, αίθουσα 216, 2ος όροφος (είσοδος από Ελ. Βενιζέλου 21).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Σεπτεμβρίου.

- Επιχειρηματικά αποθέματα Αυγούστου.

- Βιομηχανική παραγωγή Σεπτεμβρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v