Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Εμπορική τράπεζα, ενώ η Unisystems πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Επίσης, ο όμιλος Γερμανός διοργανώνει συνέντευξη τύπου με θέμα τη συνεργασία του βιομηχανικού συγκροτήματος Sunlight και της γερμανικής εταιρίας Atlas Elektronik για την κατασκευή συσσωρευτών τορπιλών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας (αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων), οδός Σοφοκλέους 11 (Γ’ όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση ομολογιακών δανείων, κοινών ή μειωμένης εξασφάλισης.

2. Τροποποίηση των άρθρων 16 και 19 του Καταστατικού (περί έκδοσης ομολογιακών δανείων) και κωδικοποίηση Καταστατικού.

3. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Unisystems πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται διήμερο συνέδριο του Economist Conferences με θέμα ”Countdown ... to the 2004 Olympic Games. What should be considered a ’successful’ Olympiad?”, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Στο συνέδριο θα μιλήσουν ο υπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Φλωρίδης και ο γενικός γραμματέας των Ολυμπιακών Αγώνων, Κώστας Καρτάλης.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο όμιλος Γερμανός πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα τη συνεργασία του βιομηχανικού συγκροτήματος Sunlight και της γερμανικής εταιρίας Atlas Elektronik για την κατασκευή συσσωρευτών τορπιλών σε παγκόσμιο επίπεδο, στις 12:30, στην Αίγλη Ζαππείου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις Σεπτεμβρίου.

- Έκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές το χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v