Η ατζέντα της Δευτέρας

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η ΕΤΒΑ Leasing με βασικότερο θέμα της την έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Πειραιώς Leasing. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Αυγούστου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΤΒΑ LEASING Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του κτιρίου ΕΤΒΑ στην Αθήνα, Λεωφ. Συγγρού 87, 11745 Αθήνα, (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και ειδικότερα: α) Έγκριση του από 31.3.2003 ισολογισμού μετασχηματισμού της Εταιρίας.

β) Έγκριση της από 31.07.2003 έκθεσης ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή κ. Γιάγκου Χαραλάμπους της ελεγκτικής εταιρίας ΚΡΜG Kυριακού Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ.

γ) Έγκριση του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρίας με την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, καθώς και έγκριση της αναφερόμενης σε αυτό σχέσης ανταλλαγής.

δ) Έγκριση της κατα άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/20 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου επί του από 30.07.2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και την διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

3. Έγκριση των μέχρι τώρα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των Εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για τον σκοπό της συγχώνευσης.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άκη Τσοχατζόπουλο, στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πραγματοποιείται συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τον Τουρισμό υπό τον Πρωθυπουργό στις 12.00.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Αυγούστου.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άκης Τσοχατζόπουλος, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για τις αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής για τον Τουρισμό, στις 15:00, στο υπουργείο Ανάπτυξης, (Μεσογείων 119, 6ο όροφος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v