Η ατζέντα της Πέμπτης

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Profile για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του ΧΑ. Επίσης, η εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα πραγματοποιεί την πρώτη παρουσίαση της διαφημιστικής της εκστρατείας, εν όψει της εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Δημόσιες εγγραφές

Profile ΑΕΒΕ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του ΧΑ.

Διάφορα

Πραγματοποιείται υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στις 10:00, στη Βουλή.

Ξεκινά στην Τουρκία το Mediterranean Forum, στο οποίο θα συμμετέχουν 11 υπουργοί Εξωτερικών. Οι εργασίες του forum θα ολοκληρωθούν στις 10 Οκτωβρίου.

Παρουσιάσεις

Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) πραγματοποιεί εκδήλωση – παρουσίαση της μελέτης των κκ. Δ. Μαρούλη και Γ. Προβόπουλου, με θέμα: ”Το Ισοζύγιο Πληρωμών στο Περιβάλλον της Δραχμής και του Ευρώ”, στη 13:00, στην Αίθουσα Τέχνης & Λόγου, Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου). Τη μελέτη θα σχολιάσουν ο διευθυντής της ”ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ”, Αντώνης Καρακούσης, ο διευθυντής του ”ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ”, Νίκος Νικολάου και ο διευθυντής του ”SKY”, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Πραγματοποιείται παρουσίαση της διαφημιστικής εκστρατείας της εταιρίας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα εν όψει της εισαγωγής της στο χρηματιστήριο, στις 13:30, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (αίθουσα ”Grand Ballroom”).

Συνέδρια

Πραγματοποιείται συνέδριο του Ελληνο-Βρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ορκωτών Λογιστών με θέμα την εφαρμογή των διεθνών λογιστικών προτύπων, στις 09:00, στην Αίγλη Ζαππείου.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου της Ολυμπιακής και της Gulf Air, στις 21:00, στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 11:30, στα γραφεία του συνδέσμου (Πλ. Μοριχόβου 1, 6ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών Σεπτεμβρίου.

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v