Η ατζέντα της Τετάρτης

Ξεκινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 154.629.589 νέων (ΚΑ) μετοχών της Ελληνική Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου και των 44.270.135 νέων (ΚΟ) μετοχών της Ελληνικά Πετρέλαια, που προέκυψαν από τη συγχώνευση με τις Πειραιώς Επενδυτική και Πετρόλα, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

Profile: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή της στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του ΧΑ. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 10 Οκτωβρίου.

Διάφορα

Πραγματοποιείται στο Κολοράντο η Σύνοδος των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, στην οποία συμμετέχει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου.

Εταιρικές πράξεις

* Ξεκινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 154.629.589 νέων (ΚΑ) μετοχών, ονομαστικής αξίας 3,13 ευρώ, της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕ, που προήλθαν από τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕ.

* Ξεκινά η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 44.270.135 νέων (ΚΟ) μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ που εκδόθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα ”Η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία”, στις 9:00 – 15:00, στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου (Γρηγορίου Λαμπράκη 4, Θεσσαλονίκη). Το συνέδριο διοργανώνεται από το παρατηρητήριο Περιφερειακής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΠΠΚΕ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v