Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι μετοχές των Εξέλιξη και Interinvest είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία. Επίσης, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των 119.340.000 (KΑ) μετοχών της Ελληνική Επενδυτική, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Πειραιώς Επενδυτική, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της πρώτης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕΕΧ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 1,46 ευρώ (από 1,4674 ευρώ).

* Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των 119.340.000 (KΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕ”, για λόγους ίσης μεταχείρισης των μετόχων, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εισηγμένης εταιρίας ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ”.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”INTERINVEST ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 2,30 ευρώ (από 2,64 ευρώ).

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΠΕΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ” στο ΧΑ, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας από την ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΑΕ”.

Ημερίδες

Η Info-Quest διοργανώνει την ημερίδα ”Citric iForum 2003”, στις 09:00-17:30, στο Εκπαιδευτκό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Λ. Ποσειδώνος 41-43, Γλυφάδα).

Η Netmed Hellas και η Multichoice Hellas πραγματοποιούν ημερίδα, που διοργανώνουν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τύπου, στις 09:30, στο Ζάππειο Μέγαρο με θέμα:”Η ολοκλήρωση του θεσμικού καθεστώτος για την καταπολέμηση της πειρατείας σε βάρος των συνδρομητικών υπηρεσιών”.

Παρουσιάσεις

Η Omega Bank πραγματοποιεί παρουσίαση, με θέμα την πορεία και τις προοπτικές της, στη 13:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες Αυγούστου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v