Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Έμπεδος και Euroline Επενδυτική πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 27.000.000 νέες (ΚO) μετοχές της Νεοχημική, που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΕΔΟΣ A.E.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, στην Νέα Κηφισιά Αττικής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Εγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου και σύναψης κοινοπρακτικού δανείου με τράπεζες.

EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, στην Αθήνα, οδός Ζαλοκώστα 8, 1ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 5 και 6 του Καταστατικού. 2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, πραγματοποιεί στις 10:00 συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Ν. Γκαργκάνα, με θέμα την εξαμηνιαία έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στις 12:00 ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας, Ν. Χριστοδουλάκη για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Κατατίθενται οι οικονομικές προσφορές για την εξαγορά του 35% της ΔΕΠΑ από στρατηγικό επενδυτή.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 27.000.000 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ ΑΒΕΕ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 36.000.000 (ΚΟ) μετοχές.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο όμιλος Marfin πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:30, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, όπου θα παρουσιάσει τις εξελίξεις του ομίλου, καθώς και τη στρατηγική του για το μέλλον.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v