Η ατζέντα της Πέμπτης

Έκτακτη γ.σ. πραγματοποιούν οι εταιρίες Alfa Alfa Energy και Δυναμική Ζωή, ενώ η αεροπορική εταιρία Hellas Jet πραγματοποιεί την επίσημη παρουσίασή της στην ελληνική αγορά. Επίσης, ξεκινούν στο Στρασβούργο οι εργασίες του Δ’ Μέρους της Συνόδου του 2003 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λεωφόρος Κηφισού 92, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

2. Έκδοση ομολογιακού δανείου.

3. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

4. Εξουσιοδότηση πρός το Δ.Σ. για την διαπραγμάτευση του ύψους & των όρων του Ομολογιακού δανείου με την Ανάδοχο Τράπεζα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, οδός Βασιλέως Γεωργίου 1, στην Πλατεία Συντάγματος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 1 του ισχύοντος καταστατικού (αναφορικά με τον διακριτικό τίτλο και την επωνυμία της εταιρείας στο εξωτερικό).

2. Μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, έκδοση δωρεάν μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος καταστατικού.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και κερδών εις νέον και τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος καταστατικού.

4. Απόφαση για χορήγηση δικαιώματος διάθεσης μετοχών (stock option) στο προσωπικό, τον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Δ.Σ.

5. Έγκριση κατάρτισης σύμβασης της εταιρείας με μέλος του Δ.Σ. - μέτοχο.

6. Έγκριση συμφωνιών με 8 Ευρωπαϊκές χώρες και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. για υπογραφή συμβάσεων με το εξωτερικό, ίδρυση υποκαταστημάτων ή / και θυγατρικών εταιριών στο εξωτερικό όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

7. Έγκριση joint venture με Αμερικάνικη εταιρία για την εκμετάλλευση του συστήματος της εταιρίας στην Αμερικάνικη και Καναδέζικη αγορά.

Διάφορα

Το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών, το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: ”Η αποτελεσματικότητα των αναπτυξιακών νόμων ως εργαλείο Περιφερειακής Ανάπτυξης”, στις 17:30 – 20:00, στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου (Λ. Συγγρού 130, Αθήνα).

Ξεκινούν στο Στρασβούργο οι εργασίες του Δ’ Μέρους της Συνόδου του έτους 2003 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως τις 2 Οκτωβρίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές Ιανουαρίου – Ιουνίου 2003.

Συνεντεύξεις τύπου

Με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασής της στην ελληνική αγορά, η εταιρία Hellas Jet πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental (αίθουσα ”Athenaeum Confernece Centre”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Διαρκή αγαθά Αυγούστου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Πωλήσεις υπαρχουσών και νέων κατοικιών Αυγούστου.

Ιταλία

- Επιχειρηματική εμπιστοσύνη Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v