Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μετοχές της εταιρίας Νεοχημική είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής, ενώ οι Ντρουκφάρμπεν, Καλπίνης - Σίμος και Καραμολέγκος πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της, στον Ασπρόπυργο, Λεωφόρος Μεγαρίδος, Θέση Καλλιστήρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση για τη σύναψη σύμβασης μεταξύ της εταιρίας και του Προέδρου της και Διευθύνοντος Συμβούλου με σκοπό τη μεταβίβαση ποσοστού που κατέχει ο τελευταίος στην εταιρία ΠΟΛΥΜΕΤ ΑΒΕΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23Α § 2 του κν 2190/20.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν. ΣΙΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:30, στα γραφεία και έδρα της εταιρίας, στον Ασπρόπυργο, στη Λεωφόρο Διυλιστηρίων, περιοχή Αγ. Ιωάννης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επανέγκριση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 27/06/2003 για τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού περί σκοπού της εταιρείας.

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέση Τζήμα στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου βάσει των διατάξεων του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Ν. 3156/2003. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του Δανείου.

2. Εγκρίσεις συμβάσεων εγγυήσεων, μισθώσεων και δανείων.

Διάφορα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Σουηδία, όπου θα συναντηθεί με την ομόλογό του, Leni Bjorklund, με την οποία θα έχουν συζητήσεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών.

Εκδηλώσεις

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: ’’Χρήση Κεφαλαίων που αντλήθηκαν από το Χρηματιστήριο από εισηγμένες εταιρίες’’, στις 14:00 μ.μ., στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χ.Α., Σοφοκλέους 10.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ ΑΒΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 1 ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα δωρεάν παραλαβής 3 νέων (ΚΟ) μετοχών για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή (SPLIT). Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 29/9/2003. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,38 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Alpha Copy/Nokia πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στη 13:00, στο Nokia Concept Stor Γλυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης 187 & ’Αρτης) και με αντικείμενο τη φιλοξενία της πανευρωπαϊκής περιοδίας του ”Nokia N-Cage Tour” στην Ελλάδα σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες Ιουλίου.

- Καταναλωτικές δαπάνες Αυγούστου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη τιμών καταναλωτή Αυγούστου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ιταλία

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v