Η ατζέντα της Δευτέρας

Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 25.110.000 (ΚΑ) μετοχών της Δίας Επενδυτική, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ). Επίσης, πραγματοποιείται συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Δ. Ρέππα, και της Εθνικής Επιτροπής Απασχόλησης για την τελική διαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση 2003-2006.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Διάφορα

Πραγματοποιείται η δεύτερη συνεδρίαση μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Ρέππα, και της Εθνικής Επιτροπής Απασχόλησης για την τελική διαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση (ΕΣΔΑ) 2003-2006, στις 11:00 π.μ, στη νέα αίθουσα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Πειραιώς 40 6ος όροφος), η οποία ονομάστηκε τιμητικά ”Ευάγγελος Γιαννόπουλος”.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 25.110.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ” προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 26/9/2003.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΧΚΘ), διοργανώνουν στις 17:00-20:00, στο ξενοδοχείο ”ΕΓΑΤΙΑ” (7ης Μεραρχίας 139, Καβάλα), επενδυτική ημερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των παρακάτω εταιριών: Εμπορική τράπεζα της Ελλάδος, Ευρωσύμβουλοι και Frigoglass.

Παρουσιάσεις

Η Citibank Consumer Group πραγματοποιεί ενημερωτική παρουσίαση, με θέμα: ”Διεθνείς χρηματαγορές: Κίνδυνοι και ευκαιρίες στους επόμενους 12 μήνες”, στις 12:30, στο ξενοδοχείο The Athenian Callirhoe (αίθουσα ”Christina Hall”).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παντοπωλών & Ιδιοκτητών μικρών Super Market, σε συνεργασία με τους Προμηθευτικούς Συναιτερισμούς Παντοπωλών Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, με θέμα: ”Οι τελευταίες εξελίξεις στο λιανεμπόριο μετά την απόφαση των μεγάλων αλυσίδων Super Market για ’πάγωμα’ των τιμών και οι επιπτώσεις στη ζωή του καταναλωτή”, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Holiday Inn (αίθουσα ”Αθηνά”).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v