Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι Datamedia, LogicDis, Coca - Cola και Εμπεδος πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της Εμπορικός Δεσμός διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,40 ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

DATAMEDIA Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Θεσσαλονίκης 62-66, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Λήψη αποφάσεων.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Διάφορες ανακοινώσεις, αποφάσεις, εγκρίσεις.

LOGICDIS Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για αποδοχή και έγκριση της Εκθέσεως του ορισθέντος Ορκωτού Ελεγκτή -Λογιστή επί του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της 31/01/2003 της υπό απορρόφηση εταιρίας INFORMATION DYNAMICS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο INFORMATION DYNAMICS A.E.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση του από 07/05/2003 καταρτισθέντος και υπογραφέντος Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας LogicDIS A.E. (Απορροφώσα) με απορρόφηση της Εταιρίας INFORMATION DYNAMICS A.E (Απορροφόμενη), και σε συνδυασμό με τα όσα προέκυψαν από την έκθεση αποτίμησης των δύο ανεξάρτητων εκτιμητών, ως και της από 07/05/2003 Έκθεσης του Δ.Σ.

3. Λήψη απόφασης για την συγχώνευση της Εταιρίας LogicDIS A.E με απορρόφηση της θυγατρικής Εταιρίας INFORMATION DYNAMICS A.E σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 όπως ισχύει.

4. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των πληρεξουσίων του σχετικά με την ως άνω συγχώνευση.

5. Λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της Συγχώνευσης και της στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση τμήματος από τον λογαριασμό ” Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” και μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

6. Λήψη απόφασης για την παροχή ειδικής εντολής και εξουσιοδότησης σε μέλος του Δ.Σ. για να προβεί στην υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το σκοπό αυτό.

COCA - COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο VILLAGE CENTER, αίθουσα 8, Φραγκοκκλησιάς 3, Μαρούσι, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των Ευρώ 518.304.225,24 με κεφαλαιοποίηση μέρους από τον λογαριασμό ”Διαφορά από έκδοση μετοχών σε τιμή υπέρ το άρτιο”, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά ευρώ 2,19, ήτοι από euro 0,31 σε euro 2,50, τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρίας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, στην Νέα Κηφισιά Αττικής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου και σύναψης κοινοπρακτικού δανείου με τράπεζες.

Εκδηλώσεις

Με την ευκαιρία της παράδοσης των αναμεταδοτών του Ελληνικού Δημοσίου, του πρώτου ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ, Λευτέρης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος Hellas Sat Consortium, Γεώργιος Σκαρπέλης, πραγματοποιούν, παρουσία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, εκδήλωση στις 12:45, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΕΒΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,40 ευρώ (από 0,74 ευρώ).

Ημερίδες

Η Capital Link (Greece) Ltd. πραγματοποιεί την 5η Επενδυτική Ημερίδα Παρουσιάσεως Ελληνικών Εισηγμένων Εταιριών για το 2003, στις 16:30 μ.μ. – 18:30 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10, Αθήνα). Οι εταιρίες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής: Ελληνική Υφαντουργία, Ράδιο Κορασίδης, Πλαίσιο Computers και Yalco.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) σε συνεργασία με το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Χ.Κ.Θ.), διοργανώνουν στις 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16-18, Θεσσαλονίκη), επενδυτική ημερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των παρακάτω εταιρειών: Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος, Compucon Εφαρμογές Υπολογιστών και Notos Com Συμμετοχές.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα Ιουλίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (2ο τρίμηνο).

- Βιομηχανική παραγωγή Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v