Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 11.791.300 νέες (ΚΑ) μετοχές της Αφοί Κορδέλλου, ενώ οι μετοχές της Δάριγκ διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία. Επίσης, ξεκινά η προσφορά των 18.781.020 μετοχών της ΕΧΑΕ, αλλά και οι δημόσιες εγγραφές της ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Δημόσιες εγγραφές

ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, παρουσιάζει στις 14:00 τη ”Χάρτα Σύγκλισης”.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”Ο.ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ ΑΒΝΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,40 ευρώ (από 1,72 ευρώ).

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 11.791.300 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 17.686.950 (ΚΑ) μετοχές.

* Η επωνυμία της εταιρίας ”ΑΕΕ ΑΡΓΥΡΟΜΕΤ/ΤΩΝ & ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ” αλλάζει σε ”S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ, ΛΑΤΟΜΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ”.

* Ξεκινά η διάθεση των 18.781.020 μετοχών της ΕΧΑΕ προς τους υφιστάμενους μετόχους της εταιρίας. Η τιμή διάθεσης έχει οριστεί στα 3,75 ευρώ ανά μετοχή.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των προσωρινών προβλέψεων για τους εθνικούς λογαριασμούς (β΄τρίμηνο 2003).

- Στοιχεία νόμιμης οικοδομικής δραστηριότητας Μαΐου.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Expert Ελλάς πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ”Athens View Hall”), με θέμα τις νέες εμπορικές συμφωνίες και επιχειρηματικές προοπτικές του ομίλου Expert στην ελληνική αγορά.

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Ιουλίου

- Εμπορικό ισοζύγιο Ιουλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v