Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Alpha Leasing με βασικό της θέμα την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών πραγαγωγού για το μήνα Ιούλιο.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA LEASING Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Ιουλίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (Αύγουστος).

- Ποσοστό ανεργίας Αυγούστου.

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή Ιουλίου.

Σάββατο 6/9

Διάφορα

Έναρξη της 68ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της 68ης ΔΕΘ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί τις εξής συναντήσεις:

- συνάντηση με τον υπουργό Γεωργίας, Γεώργιο Δρυ, και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, στις 09:15, στα γραφεία του συνδέσμου. Τα κύρια θέματα της συνάντησης είναι η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η πορεία υλοποίησης του μέτρου 2.1 ”Ενίσχυση στη Μεταποίηση και Εμπορία Αγροτικών Προϊόντων” του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου” καθώς και η κατανομή του αποθεματικού επίδοσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

- συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Ρέππα, και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, στις 17:30, στο ξενοδοχείο Mακεδονία Παλλάς (αίθουσα Ερατώ).

Συνεντεύξεις τύπου

Μετά την κοινή συνεδρίαση των Διοικήσεων των 12 λιμανιών της χώρας που απαρτίζουν την Ένωση Λιμένων Ελλάδας, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργος Πασχαλίδης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Κυριακή 7/9

Διάφορα

Στο πλαίσιο της 68ης ΔΕΘ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί τις εξής συναντήσεις:

- συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων, Βάσω Παπανδρέου, και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (αίθουσα Αλέξανδρος Ι). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο χωροταξικός σχεδιασμός στο πλαίσιο του υπό διαμόρφωση ΠΔ ΖΟΕ Θεσσαλονίκης, καθώς και η πορεία υλοποίησης των έργων στη Θεσσαλονίκη και στο Βορειοελλαδικό Τόξο.

- συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Χριστοδουλάκη, και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, στις 17:00, στα γραφεία του ΣΒΒΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v