Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες LogicDis, Datamedia και Fieratex, ενώ η διοίκηση του ΣΒΒΕ πραγματοποιεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

DATAMEDIA Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, επί της οδού Θεσσαλονίκης 62-66, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Λήψη αποφάσεων. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Διάφορες ανακοινώσεις, αποφάσεις, εγκρίσεις.

LOGICDIS A.E.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας που βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59 - 61 στο Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για αποδοχή και έγκριση της Εκθέσεως του ορισθέντος Ορκωτού Ελεγκτή -Λογιστή επί του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της 31/01/2003 της υπό απορρόφηση εταιρίας INFORMATION DYNAMICS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο INFORMATION DYNAMICS A.E.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση του από 07/05/2003 καταρτισθέντος και υπογραφέντος Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας LogicDIS A.E. (Απορροφώσα) με απορρόφηση της Εταιρίας INFORMATION DYNAMICS A.E (Απορροφόμενη), και σε συνδυασμό με τα όσα προέκυψαν από την έκθεση αποτίμησης των δύο ανεξάρτητων εκτιμητών, ως και της από 07/05/2003 Έκθεσης του Δ.Σ.

3. Λήψη απόφασης για την συγχώνευση της Εταιρίας LogicDIS A.E με απορρόφηση της θυγατρικής Εταιρίας INFORMATION DYNAMICS A.E σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 όπως ισχύει.

4.Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των πληρεξουσίων του σχετικά με την ως άνω συγχώνευση.

5. Λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της Συγχώνευσης και της στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση τμήματος από τον λογαριασμό Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

6. Λήψη απόφασης για την παροχή ειδικής εντολής και εξουσιοδότησης σε μέλος του Δ.Σ. για να προβεί στην υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το σκοπό αυτό.

ΦΙΕΡΑΤΕΞ ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση σχεδίου σύμβασης σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 23 του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 με πρόσωπα της παρ. 1 του ιδίου άρθρου.

Διάφορα

Ενόψει των εγκαινίων της 68ης ΔΕΘ, πραγματοποιείται συνάντηση της διοίκησης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κώστα Καραμανλή, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και με τον πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Σημίτη, στις 12:30 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή τη συνάντησή της με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς, η διοίκηση του ΣΒΒΕ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ”Athens Plaza”, (αίθουσες Pacific I & II), προκειμένου να παρουσιάσει τις κεντρικές θέσεις και προτάσεις του Υπομνήματος που θα καταθέσει και να προχωρήσει σε μία πρώτη αποτίμηση των συζητήσεων με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v