Η ατζέντα της Παρασκευής

Το ντεμπούτο του κάνει σήμερα ο ΟΛΠ στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, ενώ η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2003. Επίσης, οι εταιρίες Σωληνουργία Κορίνθου, Δάριγκ και Stabilton πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι AΛΚΟ και Λεβεντέρης ξεκινούν την διανομή μερίσματος.

Η ατζέντα  της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ” του Χ.Α., στον κλάδο ”ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ”, οι 25.000.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΟΛΠ” και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης 8,8 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

Γενικές Συνελεύσεις

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο ”HOLIDAY INN”, Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση ομολογιακού δανείου. 2. Τροποποίηση των άρθρων 2, 25 και 26 του Καταστατικού της εταιρείας, περί έδρας, και περί απαρτίας και πλειοψηφίας για την έγκυρη συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων αντίστοιχα. 3. Διάφορες ανακοινώσεις και δηλώσεις βασικών μετόχων.

Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ: Α/ Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών της εταιρίας, του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ποσού 5.428.418,88 ευρώ, σύμφωνα με τον όρο 14 του ΜΟΔ, ώρα 11:00, στην αίθουσα σεμιναρίων της Εταιρίας (είσοδος από οδό Μαντώς Μαυρογένους, κεντρική είσοδος εργοστασίου), στη Χαλκίδα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση όρων του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, ιδίως ως προς τον λόγο μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές.

Β/ Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, ώρα 12:00, στην έδρα της εταιρίας, στην οδό Αρεθούσης 110, Χαλκίδα, με θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των ιδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με (α) κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων και (β) μετρητά υπέρ στρατηγικού επενδυτή και έκδοση νέων μετοχών με τιμή 0,4 ευρώ ανά μετοχή και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 3. Έγκριση της σχέσης της Εταιρίας με την Ευρωπαϊκή Συρματουργία Α.Ε.

STABILTON: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, ώρα 11:00 για τους κατόχους κοινών ανωνύμων μετά ψήφου μετοχών και ώρα 12:00 για τους κατόχους προνομιούχων (Ειδική κατηγορία) χωρίς ψήφο μετοχών, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αχαρνών, αριθ. 421, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Σύμπτυξη αριθμού μετοχών και διάσπαση ονομαστικής αξίας μετοχής (reverse split). 2. Αλλαγή έδρας της εταιρίας. 3. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις

Μερίσματα

AΛΚΟ ΕΛΛΑΣ: 0,02 ευρώ

Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ: 0,28 ευρώ (προνόμιο)

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα Alpha Bank ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄εξαμήνου του 2003.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων

- Ανακοίνωση του εθνικού δείκτη τιμών καταναλωτή και του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή

- Εθνικοί Λογαριασμοί(flash estimates) και Δείκτες τιμών εισροών και εκροών στην Γεωργία - Κτηνοτροφία

Διάφορα

* Επίσκεψη στη Μυτιλήνη πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Αυγούστου ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ν. Χριστοδουλάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα έχει συναντήσεις με φορείς του νησιού. Το βράδυ της Παρασκευής θα μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Λέσβου με θέμα ”Νέο Οικονομικό Περιβάλλον – Νέου Τύπου Πολιτικές για τους Μικρομεσαίους, τους Αγρότες, τους Εργαζόμενους”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v