Η ατζέντα της Τετάρτης

Ξεκινά η διαπραγμάτευση της μετοχής της βιομηχανίας γάλακτος Κρι-Κρι στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Επίσης, η εταιρία Κορδέλου πραγματοποιεί γ.σ. με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ από την ΕΣΥΕ ανακοινώνεται ο Δείκτης τιμών παραγωγού Ιουνίου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 08:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Μάνδρα Αττικής, οδός Λούτσας & Πελοποννήσου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από ευρώ 0,60 που είναι σήμερα σε ευρώ 0,30 και καθορισμός της σχέσης ανταλλαγής των παλαιών μετοχών με νέες. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό ευρώ 1.768.695,00, εν μέρει με κεφαλαιοποίηση διαφορών από αναπροσαρμογή αξίας λοιπών περιουσιακών στοιχείων, εν μέρει με κεφαλαιοποίηση υπολοίπου κερδών χρήσης εις νέο και έκδοση νέων δωρεάν μετοχών. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας λόγω των αποφάσεων μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής και αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Νέες εισαγωγές

* Ξεκινά η διαπραγμάτευση της μετοχής της βιομηχανίας γάλακτος Κρι-Κρι στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (κλάδος τροφίμων). Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι ΚΡΙ με ελληνική γραμματοσειρά και KRI με λατινική.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία Ιουνίου.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών

- Δείκτης Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Ιουλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v