Η ατζέντα της Δευτέρας

Τη β’ επαναληπτική γ.σ. πραγματοποιεί σήμερα η Δίας ΑΕΕΧ, ενώ ξεκινά η διανομή μερίσματος από τις Sex Form, ΓΕΚ, Παντεχνική, Ελληνική Υφαντουργία και Ελτράκ. Επίσης, οι μετοχές της Interfish διαπραγματεύονται με το ανώτερο όριο διακύμανσης (+/-12%) και της Εθνικής ΑΕΕΧ με νέα ονομαστική αξία 1,68 ευρώ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.: B’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην έδρα της (Βουκουρεστίου 16 - Αθήνα), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών χρήσεως 2002 και προηγούμενων χρήσεων, καθώς και μέρους ζημιών από αποτίμηση χρεογράφων χρήσης 2000 (άρθρο 4 Ν. 1969/91), και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

Καταβολή μερισμάτων

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SEX FORM ΑΕ: 0,03 ευρώ.

ΓΕΝ. ΕΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ: 0,18 ευρώ.

ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ: 0,08 ευρώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: 0,1 ευρώ.

ΕΛΤΡΑΚ: 0,09 ευρώ.

Eταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ A.E” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

* Από σήμερα, oι μετοχές της εταιρίας ”ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία 1,68 ευρώ (από 2,41 ευρώ).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές Παραγγελίες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v