Η ατζέντα της Τετάρτης

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές του ΟΛΠ για την εισαγωγή του στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, ενώ οι Vivere και Κλωστ. Ναούσης πραγματοποιούν γ.σ. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων (’ΣΕΦΟΔ’) της Sex Form, ενώ οι μετοχές της Paperpack διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπές μερισμάτων

ΕΛΦΙΚΟ: 0,03 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

VIVERE ENTERTAINMENT: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πλατεία Παναγοπούλου - Αγρίνιο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκλογή εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 3,4, του ν.3016/2002, όπως ισχύει.

3. Εκλογή Επιτροπής εσωτερικού Ελέγχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6,7,8 του ν.3016/2002.

4. Έγκριση της από 4-2-2003 τροποποίησης και κωδικοποίησης της από 15-6-1999 Συμβάσεως Ομολογιακού Δανείου με την εταιρεία ΚΑΔΜΟΣ Α.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ και έκδοση νέου τίτλου ομολογίας εις αντικατάστασιν του παλαιού.

5. Έγκριση απορρόφησης των θυγατρικών εταιρειών ”ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΥΓΑΔΑΣ ΕΠΕ” και ”ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε.”, χωρίς αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

6. Απόφαση περί εκποιήσεως μέρους ή του συνόλου των συμμετοχών στις εταιρείες ”ΜΕΤΑΛΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ABEE” και ”ECOTURN ABEE”.

7. Εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για την διαχείριση και τακτοποίηση κλασμάτων μετοχών.

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ: B’ Eπαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Tροποποίηση του άρθρου 2, που αφορά στον σκοπό και κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας.

Δημόσιες εγγραφές

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 25 Ιουλίου.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την από 17/7/2003 απόφαση του Δ.Σ. του ΧΑ, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”Π. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ AEΒΕ” διενεργείται σε καθεστώς ”Ειδικής Διαπραγμάτευσης” και μεταφέρεται στην ”Αγορά Α”.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”PAPERPACK – ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. ΑΒΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 2,40 ευρώ (από 1,20 ευρώ).

* Παύει στο ΧΑ η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων (’ΣΕΦΟΔ’) της εταιρίας ”ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SEX FORM AE” που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών. Η ημερομηνία λήξης της άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 28/7/2003.

Συνεντεύξεις τύπου

Στο πλαίσιο της 3ης συνάντησης ενημέρωσης του ελληνικού τύπου, ο τομέας βασικού κέντρου τύπου (Main Press Centre - MPC) και ο τομέας ολυμπιακής πληροφόρησης (Olympic News Service – ONS) της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Τύπου Αγώνων (Games Press Operations) πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 12:00, στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών – ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα), όπου θα παρουσιαστούν η πρόοδος των εργασιών κατασκευής, η χωροταξική περιγραφή και οι λειτουργίες του Βασικού Κέντρου Τύπου, η οργάνωση του Ολυμπιακού Συστήματος Πληροφόρησης και η ανάλυση της υποδομής του ΙΝFO 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v