Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μετοχές της Γαλαξίδι είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ, ενώ οι μετοχές των Ελφίκο και Frigoglass διαπραγματεύονται με νέα ονομαστική αξία. Επίσης, η ΚΡΕΚΑ πραγματοποιεί γ.σ., ενώ οι ΕΛΛΤΕΧ και Kleeman διανέμουν μέρισμα.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπές μερισμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: 0,10 ευρώ.

FRIGOGLASS: 0,08 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΡΕΚΑ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην ΠΕΡΝΗ, Ν. Καβάλας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ανάκληση της απόφασης περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίσθηκε από την Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 3/1/2003 και τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού της εταιρίας.

Διανομές μερισμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ: 0,13 ευρώ.

KLEEMAN HELLAS: 0,2 ευρώ.

Διάφορα

Στο πλαίσιο της υλοποίησης και παρακολούθησης της πορείας του Γ΄ ΚΠΣ, συνέρχεται η 3η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΚΠΣ 2000-2006, η οποία πραγματοποιείται στα Χανιά της Κρήτης υπό την προεδρεία του υφυπουργού Οικονομίας, Χρήστου Πάχτα.

Υπογράφεται η σύμβαση για το Πρόγραμμα Διατροφής του Ολυμπιακού και παρα-Ολυμπιακού Χωριού μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 και της κοινοπραξίας ARAMARK (αμερικανική) και ”Ομίλου Δασκαλαντωνάκη”, στις 12:00, στο συνεδριακό κέντρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων (Ιωλκού και Φιλικής Εταιρίας, Νέα Ιωνία).

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της ”ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο ΧΑ θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας δια του τύπου. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,75 ευρώ.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΦΙΚΟ ΑΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,78 ευρώ (από 0,75 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”FRIGOGLASS ΑBEΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 1 ευρώ (από 2 ευρώ).

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Ιουνίου.

Ιταλία

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v