Η ατζέντα της Τετάρτης

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙ-ΚΡΙ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 9.180.000 νέες (ΚO) μετοχές της Compucon. Επίσης, οι Κούμπας, Εμπορικός Δεσμός και Δίας πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι Καρατζής, Βογιατζόγλου και ΔΕΗ διανέμουν μέρισμα.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Α’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου 83, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του ?ρθρου 21 Παρ. 1 του Καταστατικού.

2. Έγκριση - προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ: Α/ Α’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Τσαλαβούτα 9, στο Περιστέρι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση ονομαστικής αξίας των μετοχών και εντεύθεν ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη του υπολοίπου ζημιών προηγούμενων χρήσεων, κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του Κ.Ν. 2190/1920 και αντίστοιχη τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων άνευ ψήφου ονομαστικών μετοχών, στη 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Τσαλαβούτα 9, στο Περιστέρι Αττικής με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση ονομαστικής αξίας των μετοχών και εντεύθεν ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη του υπολοίπου ζημιών προηγούμενων χρήσεων, κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του Κ.Ν 2190/1920 και αντίστοιχη τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού.

2. Ανακοίνωση για την αλλαγή της έδρας της εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού και λοιπές ανακοινώσεις.

ΔΙΑΣ: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην έδρα της (Βουκουρεστίου 16, Αθήνα), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών χρήσεως 2002 και προηγούμενων χρήσεων, καθώς και μέρους ζημιών από αποτίμηση χρεογράφων χρήσης 2000 (άρθρο 4 Ν. 1969/91), και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας.

Δημόσιες εγγραφές

ΚΡΙ–ΚΡΙ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 18 Ιουλίου.

Διανομές μερισμάτων

ΚΑΡΑΤΖΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: 0,05 ευρώ.

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS: 0,05 ευρώ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ: 0,5 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 9.180.000 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ’COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΒΕΕ’ που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Έτσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 12.240.000 (ΚO) μετοχές.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της TELESTET, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος και ο Εμπορικός Διευθυντής Συναλλαγής των ΕΛΤΑ, Λουκάς Αθανασάκης, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 13:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Athens Plaza, στο Σύνταγμα.

Η εταιρία Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, ενόψει της εισόδου των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ζάππας).

Η εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, με την ευκαιρία της τακτικής γενικής συνέλευσής της, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στη 13:00, στο ξενοδοχείο Athens Plaza.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Ιουνίου.

- Επιχειρηματικά αποθέματα Μαΐου.

- Βιομηχανική παραγωγή Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v