Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μετοχές της εταιρίας Ipirotiki είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο από +12% έως +18%. Επίσης, οι Ελληνική Επενδυτική και Πειραιώς Επενδυτική πραγματοποιούν γ.σ., ενώ οι Βιοχάλκο, Άκτωρ, ΓΕΚΕ, Ζάμπα και Cosmote διανέμουν μέρισμα.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπές μερισμάτων

VETERIN: 0,032 ευρώ.

ΕΛΤΡΑΚ: 0,09 ευρώ.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: 0,03 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤ. ΕΠΕΝΔ. ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο κτίριο της ΕΤΒΑbank, Λεωφ.Συγγρού 87, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ” ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν. 2190/1920 και 1-5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν, και έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920.

2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας: - Λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της Εταιρίας ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ” ΑΕΕΧ και - Λόγω στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών, με κεφαλαιοποίηση τμήματος από τη ”Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” - Μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

3. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 40 του Καταστατικού της Εταιρίας, ως συνέπεια των πιο πάνω αποφάσεων.

4. Τακτοποίηση των κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν από την ανταλλαγή μετοχών.

5. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

6. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Δ.Σ. της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για τους σκοπούς της συγχώνευσης.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στο κτίριο της ΕΤΒΑbank, Λεωφ. Συγγρού 87, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.”, με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν. 2190/1920 και 1-5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν, και β) της κατά το άρθρο 3 του Ν. 2166/1993 Εκθεσης διαπίστωσης της λογιστικής αξίας της Εταιρίας και της κατά το άρθρο 69, παρ 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Εκθεσης του Δ.Σ.

2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης για το σκοπό αυτό.

3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Δ.Σ. της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτών για τους σκοπούς της συγχώνευσης.

4. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Διανομές μερισμάτων

ΒΙΟΧΑΛΚΟ Ε.Β. ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜ.: 0,095 ευρώ.

ΑΚΤΩΡ: 0,4 ευρώ.

ΓΕΚΕ: 0,219 ευρώ.

COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: 0,35 ευρώ.

ΖΑΜΠΑ: 0,25 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η αριθ. 3/216/17.5.2001 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +18%.

Ημερίδες

Τα κλαδικά ινστιτούτα του ΕΟΜΜΕΧ, ΕΛ.Κ.Α. και ΕΛ.ΚΕ.ΔΕ., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση ΜΜΕ της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: ”Κοινοπραξίες: Μονόδρομος ανάπτυξης επιχειρήσεων”, που πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία Μαΐου.

Συνεντεύξεις τύπου

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στην Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ (ΠΣΕΕΠ), με τα άλλα σωματεία του ομίλου ΕΛ.ΠΕ., ΠΕΠΕΚΟ και Ασπρόφος και σε συνεργασία με τον Ενωτικό Σύλλογο Εργαζομένων EFG Eurobank Ergasias, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, με θέμα: ”Ιδιωτικοποίηση των ΕΛ.ΠΕ. - Συγχώνευση της Πετρόλα και εργασιακές σχέσεις”, στη 13:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις Ιουνίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του οικονομικού δείκτη ZEW (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v