Η ατζέντα της Παρασκευής

Γ.σ. πραγματοποιεί η Άκτιβ Επενδυτική, ενώ οι ΕΛΒΑΛ, Σιδενόρ, ΕΤΕΜ και ΟΛΘ διανέμουν μέρισμα. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Μαΐου. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπές μερισμάτων

PC SYSTEMS: 0,002 ευρώ.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: 0,08 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Αιγάλεω, Ιερά Οδός 269, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 4ης εταιρικής χρήσης (1.1.2002 - 31.12.2002) και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 4ης εταιρικής χρήσης.

3. Επικύρωση εκλογής προσωρινού, μη εκτελεστικού, ανεξάρτητου, μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την 5η εταιρική χρήση και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών κατά τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

6. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρίας προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

7. Τροποποίηση του άρθρου 20 του Καταστατικού της Εταιρίας και κωδικοποίηση του Kαταστατικού σε ενιαίο κείμενο. 8. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Διανομές μερισμάτων

ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: 0,021 ευρώ.

ΕΤΕΜ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΦΡΩΝ ΜΕΤΑΛΩΝ: 0,09 ευρώ

ΣΙΔΕΝΟΡ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥ: 0,23 ευρώ.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 0,16 ευρώ.

Ημερίδες

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων διοργανώνουν ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστούν όλα τα μοντέλα Κοινωνικής Ασφάλισης στην Ε.Ε. Η ημερίδα πραγματοποιεί στο ξενοδοχείο Τιτάνια με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Μαΐου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο Μαΐου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Ιουνίου.

Γαλλία

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Ιουνίου.

- Εμπορικό ισοζύγιο Μαΐου.

- Βιομηχανική παραγωγή Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v