Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 3.225.000 (ΚΟ) μετοχές της Optima, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή (ΚΑ) ισάριθμων μετοχών. Επίσης, η Delta Singular πραγματοποιεί γ.σ., ενώ η Δυναμική Ζωή διανέμει μέρισμα.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπές μερισμάτων

ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ: 0,0745 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΕΛΤΑ SINGULAR: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο Κρυονέρι Αττικής, στα γραφεία του υποκαταστήματος της εταιρίας, Στρατοπέδου ΑΒΥΠ 2, με θέμα ημερήσιας διάταξης: 1. Συμπλήρωση του σκοπού της εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 παρ.1 του καταστατικού.

Διανομές μερισμάτων

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.: 0,11 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 3.225.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”OPTIMA AEEX”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων (ΚΑ) μετοχών. Ετσι, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 3.225.000 (ΚΟ) μετοχές, με κωδικό ISIN GRS459003018.

Ημερίδες

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο Αθηνών, η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών πραγματοποιούν ημερίδα με θέμα: ”Το νέο πλαίσιο διαφάνειας και ελέγχου στη λειτουργία των αγορών”, στο αμφιθέατρο του νέου κτηρίου Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου 82-84, 1ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου Μαΐου.

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Μαΐου.

- Εμπορικό ισοζύγιο Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v