Η ατζέντα της Πέμπτης

Γ. σ. πραγματοποιούν οι εταιρίες Datamedia και Νηρέας, ενώ η Επ. Κεφαλαιαγοράς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα τον απολογισμό της συμβολής της Ελληνικής Προεδρίας στην πρόοδο εργασιών των Ευρωπαϊκών Οδηγιών που εντάσσονται στο Σχέδιο Δράσης για τις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπές μερισμάτων

ΕΛΒΑΛ: 0,021 ευρώ.

ΧΑΛΚΟΡ: 0,09 ευρώ.

ΣΙΔΕΝΟΡ: 0,23 ευρώ.

ΕΤΕΜ: 0,09 ευρώ.

ALSINCO: 0,04 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, 19400, Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Yποβολή και έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 1/1-31/12/2002, έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. για τα πεπραγμένα της ως άνω χρήσης και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Aπαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1/1-31/12/2002.

3. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 1/1-31/12/2003.

4. Eγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. για το διάστημα μέχρι 30/6/2004 και έγκριση των καταβληθέντων αμοιβών, για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες.

5. Καθορισμός αμοιβών για παραστάσεις σε συνεδριάσεις των μελών του Δ.Σ. 6. Παροχή αδειών σε μέλη Δ.Σ. κατ’ άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν. 2190/1920.

7. Aγορά ιδίων μετοχών.

8. Eγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντος μέλους Δ.Σ.

9. Επανεκλογή του Δ.Σ. και κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη του Δ.Σ. σύμφωνα με το Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης.

10. Έγκριση σύμβασης που εμπίπτει στο άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/1920.

11. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

DATAMEDIA A.E.: Επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, επί της οδού Θεσσαλονίκης 62-66.

Δημόσιες εγγραφές

Άστρα ΑΕΕΧ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην ΠΑράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

* Κατατίθενται οι προσφορές στη διεύθυνση Κρατικών Λαχείων για το Ξυστό.

* Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα τον απολογισμό της συμβολής της Ελληνικής Προεδρίας στην πρόοδο εργασιών των Ευρωπαϊκών Οδηγιών που εντάσσονται στο Σχέδιο Δράσης για τις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες (FSAP) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις 16:30μ.μ., στην παλαιά αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10). Την εκδήλωση θα προλογίσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθηγητής Σταύρος Θωμαδάκης.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου του ”Πάρκου Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Α.Ε.”, στις 13:30 στο ξενοδοχείο Esperia Pallas Hotel, όπου θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την απόκτηση γης και το σχέδιο ανάπτυξής της, το οποίο θα παρουσιαστεί από τους ίδιους τους αρχιτέκτονες – μελετητές, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν διεξοδικά οι στόχοι της εταιρίας και τα σχέδια ανάπτυξης του έργου που αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση του κλάδου.

Με την ευκαιρία της απονομής του πρώτου βραβείου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ”EUROPEAN BUSINESS PLAN COMPETITION OF THE YEAR 2003” σε ομάδα φοιτητών του ALBA (Athens Laboratory of Business Administration) στη δημιουργία του οποίου ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών συνέβαλε καθοριστικά, και στη διοίκηση του οποίου συμμετέχει, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου, στις 13:45 μ.μ., στα γραφεία του συνδέσμου (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου με θέμα το 11ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης (10-13 Ιουλίου 2003), παρουσία εκπροσώπων της ΠΟΕΣΥ, των Δημοσιογραφικών Ενώσεων, της ΑΘΗΝΑ 2004 και της Νομαρχίας Έβρου, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις Ιουνίου εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα.

- Ποσοστό ανεργίας Ιουνίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Βιομηχανικές παραγγελίες Μαΐου.

- Τάσεις στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v