Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ευρωσυμμετοχές, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Άστρα για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπές μερισμάτων

ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: 0,04 ευρώ

ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ: 0,02 ευρώ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 0,05 ευρώ

ΠΡΟΜΟΤΑ HELLAS: 0,01 ευρώ

MLS MULTIMEDIA: 0,03 ευρώ

MODA BAGNO: 0,04 ευρώ

ZAMΠΑ: 0,25 ευρώ

HYATT REGENCY: 0,30 ευρώ

Γενικές συνελεύσεις

EYΡΩΣYMMETOXEΣ KEΦAΛAIOY ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, οδός Ευελπίδων αρ. 2 & Μαυρομματαίων, Αθήνα.

Δημόσιες εγγραφές

ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 4 Ιουλίου.

Εταιρικές Πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. 100 ομολογίες που προέκυψαν από το πρόσφατο Μ.Ο.Δ. της εταιρίας ”ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.”, 3-ετούς διάρκειας, σταθερού επιτοκίου 1,00%, ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης 82.600 ευρώ η κάθε ομολογία. Κάθε ομολογία είναι μετατρέψιμη σε 23.600 (ΚO) μετοχές της εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ.

* Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των 3.225.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ’OPTIMA AEEX’, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ορίζεται η 9/7/2003.



Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) διοργανώνει την 4η κατά σειρά Θεματική Συζήτηση-Ημερίδα στο διαδίκτυο, στις 22:30. Στο πρώτο μέρος θα συζητηθούν καταγγελίες επενδυτών που έχουν φτάσει στο Σύνδεσμο για διάφορα ζητήματα της Κεφαλαιαγοράς, ενώ στο δεύτερο το μέλος του ΣΕΔ, Πέτρος Μίσκος, Τεχνικός Αναλυτής και εκπρόσωπος του site http://users.otenet.gr/~miskos/, θα αναλύσει το θέμα: ”Εντοπισμός των τάσεων της αγοράς, με την μέθοδο της κλασσικής Τεχνικής Ανάλυσης”.

Η KnowSys AE και το περιοδικό ”Executive Know-How” διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: ”Ο εκσυγχρονισμός του κράτους με την αξιοποίηση του Γ΄ ΚΠΣ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Κοινωνία της Πληροφορίας)”, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

Διεθνείς εξελίξεις

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσιάζει το ετήσιο δελτίο της στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στο Στρασβούργο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v