Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι Τράπεζα Αττικής, ΕΥΑΘ, Νάκας, Δυναμική Ζωή, Frigoglass, Καθημερινή και Χατζηϊωάννου, ενώ η Δέλτα Συμμετοχών διανέμει μέρισμα. Επίσης, ο ΣΕΔ πραγματοποιεί τη 2η θεματική συζήτηση στο διαδίκτυο με θέμα ”Πόσο διδαχθήκαμε από τα λάθη μας;”.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, οδός Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, αίθουσα Grand Ball Room.

Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Σκιάθου 147, Αθήνα.

FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο ”Village Center”, αίθουσα 8, οδός Φραγκοκκλησιάς αρ. 3.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕ: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Athens Plaza, Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της λεωφόρου Κηφισίας 83, στο Μαρούσι.

Διανομές μερισμάτων

ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: 0,12 ευρώ.

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα, λήγει το Ομόλογο του Ελληνικού Δημοσίου, έκδοσης 17/6/1996 (7-ετούς διάρκειας) και διαγράφεται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α.

Διάφορα

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου-ΣΕΔ, πραγματοποιεί τη 2η ”Θεματική

Συζήτηση”, η οποία θα διεξαχθεί στο διαδίκτυο, στις 22:30 μ.μ., με θέμα: ”Πόσο διδαχθήκαμε από τα λάθη μας;”. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Μάρκοβιτς, εκπρόσωπος του Sophocleous.com, και συντονιστής ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Χαρ.Εγγλέζος.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

-Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών

Ευρωζώνη

- Πληθωρισμός Μαΐου

- Εμπορικό Ισοζύγιο Απριλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v