Η ατζέντα της Παρασκευής

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.911.225 (ΚΑ) και 1.964.469 (ΠΑ) νέες μετοχές της Κεράνης, καθώς και οι 1.480.558 νέες (ΚΟ) μετοχές της Σελόντα. Επίσης, οι Κωτσόβολος και Μινωϊκές Γραμμές πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

Π. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Α.E.B.E.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, οδός Δηληγιάννη 66, στην Κηφισιά, αίθουσα ”BRIDGE ROOM”.

Α.Ν.Ε. ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: A’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 4.911.225 (ΚΑ) και 1.964.469 (ΠΑ) νέες μετοχές της εταιρίας ”ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ”, που προέκυψαν από τη πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο ΧΑ ανέρχεται σε 24.556.127 (ΚΑ) & 9.822.345 (ΠΑ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.480.558 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ” οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΤΡΙΤΩΝ ΑΕ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ”. Οι νέες μετοχές θα δοθούν στους μετόχους της απορροφώμενης εταιρίας με βάση την σχέση ανταλλαγής 1 παλαιά μετοχή που κατέχουν με 3,54 νέες μετοχές της απορροφώσας. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 29.281.594 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία Απριλίου.

Συνέδρια

Η European Dynamics, στα πλαίσια του προγράμματος eContent της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με την συνεργασία της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή ’Ένωση, διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο ”Athens Hilton”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο Απριλίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Μαΐου.

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο Απριλίου.

- Μισθοδοτικές καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (α΄τρίμηνο).

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v