Η ατζέντα της Πέμπτης

Γ.σ. πραγματοποιούν οι Βιοχάλκο, Σιδενόρ, ΟΛΘ, Μηχανολογιστική, Π & Κ, Βαρβαρέσος, Λυμπέρης και Datamedia, ενώ αναστέλλεται η διαπραγμάτευση της Εσκιμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ΑΜΚ. Επίσης, η SATO διαπραγματεύεται σε καθεστώς ειδικής διαπραγμάτευσης και μεταφέρεται στην αγορά Α.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. : Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

Ο.Λ.Θ. Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Δ, Α΄ Προβλήτα Λιμένος.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στην αίθουσα Βυζάντιον 1 του ξενοδοχείου Ηλέκτρα Παλάς, Πλατεία Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη.

Π & Κ Α.Ε.Ε.Χ.: 3η Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, στον τρίτο όροφο του επί της οδού Μιχαλακοπούλου 91 Μεγάρου.

ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αρ. Κοκκίνου 8, Νάουσα.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Ιωάννου Μεταξά 80, Κάτω Καρελάς, Κορωπί Αττικής.

DATAMEDIA A.E.: 1η Επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρίας που βρίσκονται στο Μοσχάτο Αττικής, επί της οδού Θεσσαλονίκης, αριθμός 62-66.

Διανομές μερισμάτων

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS: 0,14 ευρώ.

ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΡΟΥ: 0,1 ευρώ.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: 0,32 ευρώ.

Διάφορα

Η Ελληνική Προεδρία-Υπουργείο Ανάπτυξης-Γεν. Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: ”Ολοκληρωμένες Υποδομές Δικτύωσης και Υπερ-υπολογιστικών Πλεγμάτων για την Ηλεκτρονική Επιστήμη - Η πρωτοβουλία της ΕΕ για τις Ηλεκτρονικές Υποδομές (eΥποδομές)”, που πραγματοποιείται στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48).

Πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες η τακτική εαρινή σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Εταιρικές πράξεις

* Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των 14.591.200 (ΚO) και 2.030.000 (ΠΟ) μετοχών της εταιρίας ”ESKIMO ABΕ” προκειμένου να ολοκληρωθεί η ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”F.G. EUROPE AE”. Για τους σκοπούς της εν λόγω αύξησης εκδίδονται νέες 46.691.840 (ΚO) και 6.496.000 (ΠΟ) μετοχές ονομαστικής αξίας 0,32 ευρώ, με βάση τις σχέσεις ανταλλαγής: κάθε μέτοχος της απορροφώσας εταιρίας θα ανταλλάσσει 1 παλαιά (ΚΟ) ή (ΠΟ) μετοχή που κατέχει με 0,40 νέες (ΚΟ) ή (ΠΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,32 ευρώ και κάθε μέτοχος της απορροφώμενης θα ανταλλάσσει 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή που κατέχει με 1,021384 νέες (ΚΟ) και 0,1421 νέες (ΠΟ) μετοχές της απορροφώσας. Η ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών στο ΧΑ θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

* Σύμφωνα με την από 10/6/2003 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”SATO AE” διενεργείται σε καθεστώς ”Ειδικής Διαπραγμάτευσης” και μεταφέρεται στην ”Αγορά Α”.

Παρουσιάσεις

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και η εταιρία ICAP παρουσιάζουν την κοινή τους έρευνα με θέμα: ”Η πορεία της Ελληνικής Μεταποίησης

το 2002 και οι Προοπτικές για το 2003”, στις 12:30 μ.μ., στα γραφεία του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πραγματοποιεί την παρουσίαση του ενημερωτικού φακέλου (Press Kit) για τη Διεύρυνση της ΕΕ, για τα δέκα νέα κράτη μέλη (Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία), καθώς και για τις τρεις υποψήφιες χώρες (Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία), και της διαδικτυακής πύλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ”Europa”, στις 12:00, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας (Βασ. Σοφίας 2).

Συνέδρια

Συνέδριο, με τίτλο: ”The Network of Knowledge Space Hellas Innovative Technologies Conference” διοργανώνει η Space Hellas, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στο Καβούρι.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 13:30 μ.μ., στα γραφεία του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα Απριλίου.

- Λιανικές πωλήσεις Μαΐου.

- Τιμές εισαγωγών και εξαγωγών Μαΐου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v