Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι ΟΠΑΠ, Coca - Cola, Optima, ΕΛΤΡΑΚ και Αγροτικός Οίκος Σπύρου, ενώ η Ντιονίκ διανέμει μέρισμα 0,02 ευρώ. Επίσης, ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της Έμφασις για την εισαγωγή της στην Παράλληλη του ΧΑ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

COCA - COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο ”VILLAGE CENTER”, αίθουσα 8, Φραγκοκκλησιάς 3 -Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και ανάγνωση της Έκθεσης Διαχείρισης του Δ.Σ. και του Πιστοποιητικού Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, επί των Οικονομικών Καταστάσεων και πεπραγμένων της εταιρικής χρήσης που έληξε 31.12.2002.

2. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2002 (Ισολογισμός, Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων χρήσης, Πίνακας Διάθεσης Αποτελεσμάτων, Προσάρτημα) και των ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων.

3. Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών της εταιρείας, από κάθε ευθύνη, για τη δραστηριότητά τους, κατά την εταιρική χρήση που έληξε την 31.12.2002 (01.01.2002 έως 31.12.2002).

4. Έγκριση των αμοιβών μελών Δ.Σ., για τις παραστάσεις τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και για τις προσφερόμενες προς την εταιρία υπηρεσίες κατά την εταιρική χρήση 2002, καθώς και προέγκριση αμοιβών για την εταιρική χρήση 2003.

5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2003 (01.01.2003 έως 31.12.2003) και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

6. Έγκριση για τη διάθεση των Αποτελεσμάτων (Κερδών) Χρήσης 2002.

7. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρίας σε μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

ΟPΤΙΜΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, οδός Ξενοφώντος 10, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μεταβολή του σκοπού της εταιρίας σε εταιρία συμμετοχών (άρθρο 3) και συνακόλουθη: α) αλλαγή της επωνυμίας της (άρθρο 1), β) τροποποίηση των άρθρων 5§§ 5,6,9 - 27§3 - 31§1ε - 36§2 - 43, γ) κατάργηση του άρθρου 20§2 και δ) κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.

ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, οδός Θηβαϊδος 15 και Κορνηλίου, στη Νέα Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού και των λοιπών Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως που έκλεισε 31/12/2002 καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2. Έγκριση διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσεως που έκλεισε στις 31/12/2002.

3. Υποβολή προς έγκριση του Ενοποιημένου Ισολογισμού και των λοιπών Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 31/12/2002 καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2002.

5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την χρήση 2003 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Έγκριση των καταβληθέντων αμοιβών και λοιπών παροχών σε μέλη του Δ.Σ. για την εταιρική χρήση που έκλεισε στις 31/12/2002 και παροχή αδείας για μελλοντικές αναπροσαρμογές.

7. Τροποποίηση του άρθρου 19 του καταστατικού περί αλλαγής του αριθμού των μελών του Δ.Σ.

8. Εκλογή νέων μελών Δ.Σ. - Καθορισμός του αριθμού και των ιδιοτήτων των μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με το Ν. 3016/2002, όπως ισχύει μετά την τροποποίηση από τον Ν. 3091/2002.

9. Διάφορες ανακοινώσεις και λοιπά θέματα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ AEBE: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Αιγάλεω Αττικής, οδός Μαρκόνι 5, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Αγορά Ιδίων Μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Παροχή Εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο και στο Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΟΠΑΠ Α.Ε.: Γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Δημόσιες εγγραφές

Έμφασις Συστήματα Πληροφορικής: Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διανομές μερισμάτων

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.: 0,02 ευρώ.

Διάφορα

Πραγματοποιείται στο Λαγονήσι το Συμβούλιο των Προέδρων της UNICE (Ένωσης Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνδέσμων της Ευρώπης), το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΒ (μέλος της UNICE από το 1962). Στο συμβούλιο θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, όπως το μέλλον της Ευρώπης, η διεύρυνση και η διεθνής οικονομική κατάσταση.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων Μαρτίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Απρίλιος).

Συνέδρια

Η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (Ε.Θ.Ε.) διοργανώνει το πρώτο της συνέδριο – ημερίδα με θέμα: ”Συλλογικές επενδύσεις – Το παρόν και το μέλλον των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και των Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου – Επενδυτικές λύσεις για ασφαλιστικά Ταμεία και Ιδιώτες”. Το συνέδριο πραγματοποιείται στις 09:00 π.μ., στην αίθουσα ”Ερμής” του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ακαδημίας 7).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις Μαΐου εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα.

- Ποσοστό ανεργίας Μαΐου.

- Καταναλωτική πίστη Απριλίου.

Γαλλία

- Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός Απριλίου.

Σάββατο 7/6

Συνέδρια

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σε συνεργασία με τον αντίστοιχο Σύνδεσμο της Τουρκίας TBV (Turkish Informatics Foundation), πραγματοποιεί το 3ο Ελληνοτουρκικό Forum για την Κοινωνία της Πληροφορίας στη Ρόδο. Αντικείμενο του Forum είναι η παρουσίαση εξελίξεων, μεθοδολογιών, εργαλείων, καθώς και βέλτιστων πρακτικών σε θέματα e-Government και e-Culture.

Κυριακή 8/6

Συνέδρια

Διαρκεί το 3ο Ελληνοτουρκικό Forum για την Κοινωνία της Πληροφορίας στη Ρόδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v