Η ατζέντα της Πέμπτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Betanet, ενώ η ΔΕΗ διανέμει μέρισμα 0,50 ευρώ. Επίσης, οι εταιρίες Ελληνικά Πετράλαια και Πετρόλα πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την επικείμενη συγχώνευσή τους.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΕΤΑΝΕΤ Α.Β.Ε.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:30, στο ξενοδοχείο ”Ν.J.V. Athens Plaza” (Αίθουσα Pacific), Πλατεία Συντάγματος 4, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και Έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 9ης εταιρικής χρήσης (1.1 - 31.12.2002) και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Υποβολή και Έγκριση των Ενοποιημένων ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της περιόδου 1.1 - 31.12.2002 και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης από 1.1.2002 μέχρι 31.12.2002.

4. Έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων χρήσεως 1.1 - 31.12.2002 και παροχή προς το Δ.Σ. των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων.

5. Έγκριση καταβληθέντων αμοιβών προς τα μέλη του Δ.Σ. κατά τη χρήση 1.1 - 31.12.2002 και καθορισμός νέων αμοιβών και μισθών των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 1.1 - 31.12.2003.

6. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 1.1-31.12.2003 και καθορισμός αμοιβής τους.

7. Παροχή εγκρίσεως προς τα μέλη του Δ.Σ. και τους Διευθυντές της Εταιρείας για τη διενέργεια πράξεων για λογαριασμό τρίτων, κατά το άρθρο 23 § 1 του Κ.Ν. 2190/1920.

8. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση παριτηθέντος, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού.

9. Εκλογή νέου Δ.Σ. και καθορισμός ιδιοτήτων των μελών αυτού.

10. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Έμφασις Συστήματα Πληροφορικής: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Πραγματοποιείται στο Λαγονήσι το Συμβούλιο των Προέδρων της UNICE (Ένωσης Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνδέσμων της Ευρώπης), το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΒ (μέλος της UNICE από το 1962). Στο συμβούλιο θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, όπως το μέλλον της Ευρώπης, η διεύρυνση και η διεθνής οικονομική κατάσταση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, πραγματοποιεί επίσκεψη στα Σκόπια της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, στο πλαίσιο της επιθεώρησης της Δύναμης CONCORDIA, της πρώτης στρατιωτικής επιχείρησης που αναλαμβάνει η Ευρωπαϊκή Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης. Ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Grvenkovski και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Trajkoski, καθώς και με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Musa Xhaferi και τον ομόλογό του, Buckovski.

Εταιρικές πράξεις

ΔΕΗ Α.Ε.: 0,50 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Οι εταιρίες Ελληνικά Πετρέλαια και Πετρόλα Ελλάς πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου με θέμα την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης, στις 14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton (Galaxy Room, Roof Garden, 13ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Βιομηχανικές παραγγελίες Απριλίου.

Γερμανία

- Στοιχεία ανεργίας Μαΐου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v