Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τα αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο, ενώ η Chipita πραγματοποιεί γ.σ. Επιπλέον, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΟΑΣΗΣ του ΧΑ τα Ομόλογα και Έντοκα Γραμμάτια του Δημοσίου, καθώς επίσης και οι 11.156.254 (ΚΟ) και 4.328.164 (ΠΟ) νέες μετοχές της Μηχανική.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

CHIPITA INTERNATIONAL Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, ημιώροφος (πλατεία Συντάγματος, Αθήνα), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2002 (1/1 - 31/12/2002) έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Υποβολή και έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2002 (1/1 - 31/12/2002) έπειτα από ακρόαση των Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών.

3. Έγκριση διάθεσης των καθαρών κερδών.

4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της εταιρείας, τις Οικονομικές Καταστάσεις και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις.

5. Αλλαγή της έδρας της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.

6. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας σε ονομαστικές. 7. Έγκριση πώλησης συμμετοχής στην εταιρεία με την επωνυμία ”Σ. Μουζάκη Υιοί - Olympic - Ανώνυμη Βιοτεχνική, Εισαγωγική και Εμπορική Εταιρεία Ζαχαρωδών Προϊόντων” και τον διακριτικό τίτλο ”Σ. Μουζάκη Υιοί - Olympic A.E.”.

8. Έγκριση πώλησης της εταιρείας με την επωνυμία ”Ψυγεία Ελεγχόμενης Ατμόσφαιρας Λαμίας Ανώνυμος Εταιρεία” και τον διακριτικό τίτλο ”Ψυγεία Chipita A.E.”.

9. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της χρήσης 2002 και προέγκριση ανωτάτου ορίου αμοιβών για τη χρήση του 2003.

10. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2003.

11. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Στα πλαίσια ημερίδας που συνδιοργανώνεται από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο του Νομού Κοζάνης, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Περιοδικό ”ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ”, πραγματοποιείται παρουσίαση για τις πρόσφατες εξελίξεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο μεγάλο αμφιθέατρο ”ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ” του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση της εταιρίας Θεμελιοδομή.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΟΑΣΗΣ του Χ.Α. τα Ομόλογα και Έντοκα Γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 11.156.254 (ΚΟ)/(CR) και οι 4.328.164 (ΠΟ)/(PR) νέες μετοχές της εταιρίας ”ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες μετοχές για κάθε 10 παλαιές μετοχές κάθε κατηγορίας. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 66.937.526 (ΚΟ)/(CR) και 25.968.987 (ΠΟ)/(PR) μετοχές.

Οικονομικά αποτελέσματα

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο του 2003.

Παρουσιάσεις

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει την επίσημη παρουσίαση των Microsoft Windows Server 2003 και Microsoft Visual Studio.net, στις 09:30-17:30, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Προκαταρκτικά στοιχεία ΑΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v