Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι μετοχές της εταιρίας Διεκάτ διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, ενώ οι εταιρίες Παΐρης και Seafarm Ionian, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Α’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ασπροπύργου Αττικής, Θέση Γκορυτσά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας, δηλαδή του Ισολογισμού των Αποτελεσμάτων Χρήσης, τη διάθεση των Αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης από 01/01/2002 μέχρι 31/12/2002 και της Έκθεσης του Δ.Σ. που τις συνοδεύουν.

2. Υποβολή και έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας, δηλαδή του Ισολογισμού και των ενοποιημένων Αποτελεσμάτων Χρήσης, από 01/01/2002 μέχρι 31/12/2002 καθώς και της Έκθεσης του Δ.Σ. επί των πεπραγμένων του Ομίλου για την παραπάνω χρήση που τις συνοδεύουν.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τον Ισολογισμό και τα πεπραγμένα της παραπάνω χρήσης.

4. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτού για τη Χρήση 2003 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης 01/01/2002 μέχρι και 31/12/2002.

6. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. δια τον καθορισμό χρόνου ενάρξεως πληρωμής του μερίσματος.

7. Προέγκριση και καθορισμός μισθών των μελών του Δ.Σ. για την περίοδο 01/07/2003 μέχρι και 30/06/2004. 8. Εκλογή ΔΣ της εταιρείας και καθορισμός εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελων-εξαρτημένων και ανεξάρτητων βάση του Ν. 3016/2002 της εταιρικής διακυβέρνησης.

9. Θέσπιση προγράμματος διαθέσεως μετοχών στον στα μέλη του ΔΣ, και στο προσωπικό της εταιρείας με την μορφή του Δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών με αύξηση κεφαλαίου δυνάμει του άρθρου 13 παρ. 9 Κ.Ν 2190/1920.

10. Απόσχιση Κλάδου Παραγωγής της Εταιρείας και εισφοράς του σε άλλη ΑΕ: i. Λήψη απόφασης για έγκριση της Λογιστικής Κατάστασης 04/03/2003 του υπό Απόσχιση Κλάδου της Εταιρείας. ii. Λήψη Απόφασης για αποδοχή της από 04/04/2003 Έκθεσης Εκτίμησης του υπό Απόσχισης Κλάδου της Εταιρείας, από την Επιτροπή του άρθρου 9 του ΚΝ 2190/1920. iii. Λήψη απόφασης για Απόσχιση του Κλάδου ”Παραγωγής Πολυστρωματικών Ασηπτικών Πλαστικών Φιαλών Συσκευασίας Υγρών Τροφίμων” της Εταιρείας και εισφοράς του στην Ανώνυμη Εταιρεία ”ELOPAK PLASTIC SYSTEMS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.” σύμφωνα με το Ν.Δ. 1297/72 και το ΚΝ 2190/1920, ως και των ειδικότερων όρων της Απόσχισης αυτής. iv. Λήψη απόφασης για παροχή ειδικής εντολής και εξουσιοδότησης σε μέλος του Δ. Σ., για την κατάρτιση και απογραφή της απαιτούμενης συμβολαιογραφικής πράξης της Απόσχισης και Απορρόφησης αυτής του Κλάδου.

11. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

12. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

13. Άλλα θέματα που θα προταθούν και εγκριθούν προς συζήτηση από την Γενική Συνέλευση.

SEAFARM IONIAN Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Κηφισιά, οδός Αδριανού 24, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση Ισολογισμού χρήσεως 2002 με προσάρτημα, ανάλυση αποτελεσμάτων, κ.λ.π. οικονομικές καταστάσεις.

2. Υποβολή και έγκριση Έκθεσης Δ.Σ. και Πιστοποιητικού Ελεγκτών για τη χρήση 2002.

3. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη των Μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2002. 4. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την τρέχουσα χρήση 2003.

5. Καθορισμός αμοιβής μελών Δ.Σ. και Ορκωτού Ελεγκτή για την τρέχουσα χρήση 2003.

6. Έγκριση διανομής κερδών χρήσεως 2002.

7. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με μετρητά.

8. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού ως εκ της αυξήσεως.

9. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ ορισμένων εξ΄ αυτών σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 6 του ΚΝ 2190/20.

10. Έγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. από άλλα.

11. Καθορισμός των μελών του Δ.Σ. σε εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μέλη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002.

12. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος: Πραγματοποιείται ανοικτή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης του συνδέσμου, στις 20:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα Grand Ballroom), στη Θεσσαλονίκη.

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα μας, η πρόεδρος της Βουλής της Χιλής, Isabel Allende, πραγματοποιεί συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Σημίτη, καθώς και με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο. Επίσης, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου, τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη, τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Απόστολο Κακλαμάνη και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στην ”Κύρια Αγορά” του Χ.Α.

Ημερίδες

Στο πλαίσιο των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα: ”Η ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 25”, στις 18:00 μ.μ., στο Κέντρο Υποστήριξης Βιομηχανικών Επιχειρήσεων (ΚΥΒΕ), στο Περιστέρι.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές Ιανουαρίου – Μαρτίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Χρήστος Φώλιας, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στις 12:00 στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Σύνταγμα, 5ος όροφος), με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομία.

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, η υφυπουργός Παιδείας, Ελένη Κούρκουλα και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιώργος Σακελλίων πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη τύπου, στις 12:00 μ.μ., στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, που στεγάζεται στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (ισόγειο, Αχαρνών 417), που θα αφορά στην προκήρυξη για την έναρξη του προγράμματος ”Διακοπές και Εθελοντισμός 2003”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v