Η ατζέντα της Τρίτης

Ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Νεοχημική Λαυρεντιάδης στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, ενώ η εταιρία Τιτάν ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄τριμήνου του 2003. Επίσης, οι Δέλτα Παγωτού και Χατζηκρανιώτης πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρίας, Κερκύρας 3, Ταύρος Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2002, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 2002.

3. Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2003.

5. Χορήγηση άδειας κατά την παρ. 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της εταιρίας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση άλλων εταιριών, που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΥΙΟΙ Ε. ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο 1ο χλμ Τυρνάβου - Λάρισας, Τύρναβος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έλεγχος πορείας της εταιρίας.

Διάφορα

Το υπουργείο Ανάπτυξης και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει την 3η Ευρω-Μεσογειακή Συνδιάσκεψη των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ, που πραγματοποιείται στo ξενοδοχείο Astir Palace (Nafsika Hotel) της Βουλιαγμένης. Η διάσκεψη θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Μαΐου.

Πραγματοποιείται στην Αθήνα η Σύνοδος των Προέδρων των Ανεξάρτητων Ρυθμιστικών Αρχών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της Ευρώπης.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ και στον κλάδο ”ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ”, οι 9.000.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”’ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ’”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΝΕΟΧΗ”, κωδικό ISIN GRS463003012 και τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης 5,50 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Τιτάν ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄τριμήνου του 2003.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το 5th European Forum in Business Management, με θέμα: ”Επιχειρησιακή Στρατηγική - Από το σχεδιασμό στην υλοποίηση”, στο ξενοδοχείο Athens Plaza.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 μ.μ., στο υπουργείο, όπου θα παρουσιάσει τα δύο πρώτα οχήματα του ΟΑΣΑ με την ειδική σήμανση, που συμμετέχουν στην καμπάνια του ΥΜΕ με μήνυμα: ”Αφήστε το αυτοκίνητο – Πάρτε Συγκοινωνία”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατανομή κονδυλίων Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v