Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Ηλέκτρα Εισαγωγική και ΕΤΒΑ Leasing με βασικά τους θέματα την υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως του 2002.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00 π.μ., στα επί της έδρας της εταιρίας γραφεία στη Μεταμόρφωση –Αττικής, οδός Λέσβου 5, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 01.01.2002 έως 31.12.2002 μετά της Έκθεσης Διαχείρισης του Δ.Σ. και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή (πιστοποιητικό ελέγχου).

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.2002 – 31.12.2002.

3. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης από 01.01.2002 έως 31.12.2002 και έγκριση διανομής μερίσματος.

4. Επικύρωση τροποποίησης χρήσης και οριστικής διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων.

5. Έγκριση ισολογισμού μετασχηματισμού της 30/6/2002 μετά της έκθεσης πιστοποίησης του Ορκωτού Ελεγκτού της απορροφηθείσας από την Εταιρεία ανώνυμης εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο ΠΕΛΑ Α.Ε.

6. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την χρήση 01.01.2003 έως 31.12.2003 και καθορισμός της αμοιβής αυτού. 7. Επικύρωση διορισμού προσωρινών μελών Δ.Σ.

8. Έγκριση συμβάσεων και προέγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ.

9. Τροποποίηση του άρθρου 2 περί ”Έδρας” του Καταστατικού της Εταιρείας.

10. Τροποποίηση του άρθρου 8 περί ”Διοικητικού Συμβουλίου” του Καταστατικού της Εταιρείας.

11. Διάφορες ανακοινώσεις – Εγκρίσεις – Θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

ΕΤΒΑ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία της ETBABANK AE, Λεωφ. Συγγρού 87, 11745 Αθήνα, (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2002 μαζί με τις σχετικές Εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τον Ισολογισμό και τη διαχείριση της Εταιρίας κατά την εν λόγω χρήση.

3. Εγκριση καταβληθεισών αποζημιώσεων Μελών Δ.Σ. έτους 2002 και προέγκριση αποζημιώσεων Μελών Δ.Σ. έτους 2003.

4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού και αναπληρωματικού) για τη χρήση 2003 και έγκριση της αμοιβής τους.

5. Επικύρωση εκλογής νέου Μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

6. Επικύρωση επιλογής υφισταμένου Μέλους Δ.Σ. ως εκτελεστικού.

7. Εγκριση παροχής αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190\1920 και το άρθρο 27 παρ. 4 του Καταστατικού, στα Μέλη του ΔΣ, σε Διευθυντές και Στελέχη της εταιρίας για συμμετοχή ή απασχόλησή τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη διοίκηση και λειτουργία συνδεδεμένων (κατά την έννοια του άρθρου 42ε, παρ. 5, Κ.Ν. 2190|1920) εταιριών ή εταιριών που συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΒΑLEASING AE ή επιδιώκουν ιδίους ή παρεμφερείς με αυτή σκοπούς.

8. Αλλα Θέματα.

9. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Πραγματοποιείται η 3η Συνάντηση των Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών της Πρωτοβουλίας Αδριατικής – Ιονίου, στη Ραβένα της Ιταλίας, με τη συμμετοχή των Κοινοβουλίων Ελλάδας, Ιταλίας, Αλβανίας, Σερβίας-Μαυροβουνίου, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και Σλοβενίας.

Συνέδρια

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Εθνικό Παρατηρητήριο Απασχόλησης, στο πλαίσιο της Ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαικής ’Ενωσης, διοργανώνουν συνέδριο με θέμα: ”Ευρωπαϊκό FORUM Τοπικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης- Κοινή δράση σε τοπικό επίπεδο: περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, καλύτερη διακυβέρνηση”, στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς, στη Ρόδο. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας.

Στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαικής Ένωσης πραγματοποιείται στα Ιωάννινα διεθνές συνέδριο με θέμα ”Προοπτική Διερεύνηση στο Διερευμένο Χώρο Ευρωπαικό Χώρο ’Ερευνας και Καινοτομίας”, που οργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία ’Ερευνας και Τεχνολογίας (Γ.Γ.Ε.Τ) του υπουργείου Ανάπτυξης με την υποστήριξη της Ευρωπαικής Επιτροπής και ελληνικών φορέων, όπως το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Απριλίου.

- Κατασκευές νέων κατοικιών Απριλίου.

- Άδειες κατασκευών Απριλίου.

Γαλλία

- Μισθοδοτικές καταστάσεις εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (α΄τρίμηνο).

- Προκαταρκτικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Απριλίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Πληθωρισμός Απριλίου.

Ιταλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Απριλίου.

Σάββατο 17/5

Διάφορα

Οι πρόεδροι του ΣΒΒΕ, ΕΒΕΘ και ΣΕΒΕ, με αφορμή την ψήφιση νομοσχεδίου για τον διαχωρισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πραγματοποιούν συνάντηση, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι Βουλευτές όλων των κομμάτων της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v