Η ατζέντα της Δευτέρας

Γ.σ. πραγματοποιούν οι Domus και Δομική Κρήτης, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 6.487.000 νέες (ΚΑ) μετοχές της Δίας Ιχθυο/ργειες. Επίσης, ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της Μπαλλής Χημικά για την εισαγωγή της στη ΝΕΧΑ.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

DOMUS Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, επί της οδού Λευκάδος 12, Δήμος Βούλας Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 2ης Εταιρικής Χρήσης (1.1.2002 - 31.12.2002) μετά της επ’ αυτών εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτού.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο Ηράκλειο, στην έδρα της εταιρίας, Κορωναίου 14, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την σύναψη συμβάσεων. 2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Μπαλλής Χημικά: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 7 Μαΐου.

Διάφορα

Πραγματοποιείται η 29η Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών – μελών της Ε.Ε., των υπό ένταξη χωρών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (COSAC), στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα είναι εκ των εισηγητών της διάσκεψης. Η εναρκτήρια των εργασιών ομιλία θα γίνει από τον πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, στις 10:00 π.μ. Η διάσκεψη θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Μαΐου.

Η Coca-Cola 3Ε πραγματοποιεί εκδήλωση για τους εκπροσώπους του τύπου, με αφορμή τα 20 χρόνια δραστηριότητας της ”Amita” στην ελληνική αγορά, στις 12:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών (αίθουσα ”Galaxy Function Room”).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 6.487.000 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΑΒΕΕ” που προέκυψαν από το πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΑ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 9.730.500 (ΚΑ) μετοχές.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Μάρτιος 2003).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στην παροχή υπηρεσιών Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v