Η ατζέντα της Τετάρτης

Έκτακτη γ.σ. πραγματοποιούν οι Frigoglass και Θεμελιοδομή με βασικότερα θέματά τους την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την αγορά ιδίων μετοχών, αντίστοιχα. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων Μαρτίου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο VILLAGE CENTER, (αίθουσα 8), Φραγκοκκλησιάς 3, Μαρούσι, με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 68.000.000 ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους από τον ειδικό λογαριασμό αποθεματικού ”διάθεση μετοχών σε τιμή υπέρ το άρτιο” και αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 1,70 ευρώ, τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: 1.Τροποποίηση της από 25.11.2002 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας για αγορά ιδίων μετοχών ως προς το κατώτερο όριο της τιμής της μετοχής.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικής τελικών προϊόντων Μαρτίου 2003.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στη μεταποίηση Απριλίου.

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας Μαρτίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών πρώτων υλών Μαρτίου.

- Έρευνα καταναλωτικού αισθήματος Απριλίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Πληθωρισμός Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v