Η ατζέντα της Μ. Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ νέες (ΚΟ) μετοχές των Ντεσπέκ Πολυμέσα, Δομική Κρήτης και Multirama, ενώ οι μετοχές της Δίας Ιχθυ/ργειες διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ. Επίσης, αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Παντεχική, ενώ οι Εμπορική τράπεζα και Αττικές Εκδόσεις πραγματοποιούν γ.σ.

Η ατζέντα της Μ. Πέμπτης
Σήμερα, Μ. Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 10:30, στο ξενοδοχείο ”Μεγάλη Βρετάνια”, οδός Βασιλέως Γεωργίου Α΄ 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, αίθουσα ”Grand Ball Room”, με βασικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών επί των Ετήσιων και επί των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων για τη χρήση έτους 2002. 2. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων για τη χρήση έτους 2002 και απόφαση για τη διάθεση των κερδών της χρήσης αυτής και την καταβολή μερίσματος.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 40, με θέμα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Έγκριση σύμβασης εργασίας Διευθύνοντος Συμβούλου.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 6.783.500 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ’ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ’ που προέκυψαν από το πρόσφατο SPLIT των μετοχών της εταιρίας. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 10.175.250 (ΚΟ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ABEE” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΑ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΑ) μετοχή. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο ΧΑ ορίζεται στις 5/5/2003. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 2,67 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.495.965 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”Α. & Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ”. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 10.852.605 (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ, οι 2.641.040 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ’MULTIRAMA ΑΕΒΕ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝ. & ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΥΛΙΚΟΥ’, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ετσι, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 6.413.954 (ΚΟ) μετοχές.

* Αρχίζει η διαπραγμάτευση των 43.500.250 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ”ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ”, με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης μετοχής 1,92 ευρώ και με ονομαστική αξία 1,20 ευρώ, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών της εταιρίας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών Μαρτίου.

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

- Εμπορικό ισοζύγιο Ιανουαρίου.

- Προκαταρκτικά στοιχεία εμπορικού ισοζυγίου Φεβρουαρίου.

Ιταλία

- Επιχειρηματική εμπιστοσύνη Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v