Η ατζέντα της Μ. Τετάρτης

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄τριμήνου του 2003, ενώ έκτακτη γ.σ. πραγματοποιεί η εταιρία Newsphone Hellas με βασικό θέμα της την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ατζέντα της Μ. Τετάρτης
Σήμερα, Μ. Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στη 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Καλλιθέας, Λεωφόρος Θησέως 280, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή νέου Δ.Σ. και ανεξαρτήτων μελών κατ’ επιταγή του Ν. 3016/2002.

Διάφορα

Ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του υπουργείου Πολιτισμού, Κωνσταντίνος Καρτάλης, μεταβαίνει στο Λονδίνο, προκειμένου να εγκαινιάσει την έκθεση Athens-scape στο Royal Institute of British Architects. Η έκθεση διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Ολυμπιακών Αγώνων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του υπ. Πολιτισμού στο εξωτερικό κατά το εξάμηνο της ελληνικής Προεδρίας και εντάσσεται στο πρόγραμμα Greece in Britain. Η έκθεση παρουσιάζει την μεταβολή και την ανάπλαση της πόλης της Αθήνας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ο κ. Καρτάλης θα παρουσιάσει την έκθεση στους δημοσιογράφους σε ειδική εκδήλωση (press view) που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 μ.μ., στο κτίριο του Royal Institute of British Architects.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου του 2003 για την τράπεζα και τον όμιλό της, στις 16:00 μ.μ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές το χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Αγγλία

- Οικονομικά στοιχεία δημοσίου τομέα για το μήνα Μάρτιο

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Μαρτίου.

- Καταναλωτικές δαπάνες Μαρτίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιταλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v