Η ατζέντα της Μ. Τρίτης

Τακτική γ.σ. πραγματοποιούν οι Τράπεζα της Ελλάδος, Πετρόπουλος, Ντιονίκ και Aspis Bank, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ΕΕΓΑΔ της Εθνική Ασφαλιστική. Επίσης, οι Vivere, Βιοσώλ, Βαρυτίνης, ΕΤΜΑ, Micromedia, ΗΛΕΚΤΡΑ και ΓΕΚ αλλάζουν κλάδο.

Η ατζέντα της Μ. Τρίτης
Σήμερα, Μ. Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, Ιερά οδός 96, Αθήνα, με βασικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης την υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών της εταιρίας για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 1/1 - 31/12/2002 και την έγκριση του ισολογισμού της 31/12/2002, του λογαριασμού ”Αποτελέσματα Χρήσεως” και του ”Πίνακα Διανομής Κερδών” 2002 της εταιρίας.

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρείας, οδός Αριστοτέλους 95, Αχαρνές Αττικής, με κυριότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού και των ετησίων Οικονομικών καταστάσεων καθώς και των Ενοποιημένων τοιούτων της χρήσεως 2002 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 12:00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας, στην Αθήνα, όπου θα παρουσιαστεί η Έκθεση του Διοικητή για το έτος 2002.

ASPIS BANK Α.Τ.Ε. : Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στη 13:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 10ης εταιρικής χρήσης και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της πέμπτης εταιρικής χρήσης της Τράπεζας (από 1ης Ιανουαρίου 2002 έως 31ης Δεκεμβρίου 2002) μετά από ακρόαση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και πιστοποιητικών του Ορκωτού Ελεγκτή.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ΕΕΓΑΔ της εταιρίας ””Η ΕΘΝΙΚΗ” (ΕΛΛ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ)” στο ΧΑ, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Η λήξη άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται έως και 29/4/2003.

* Ύστερα από σχετική έγκριση της Επιτροπής Ταξινόμησης των εισηγμένων εταιριών του ΧΑ, πραγματοποιούνται οι ακόλουθες αλλαγές κλάδου:

- Η εταιρία Vivere Entertainment μεταφέρεται στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου, από τον κλάδο των Εταιριών Συμμετοχών και Παροχής Συμβούλων.

- Η εταιρία Βιοσώλ μεταφέρεται στον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου, από τον κλάδο των Μεταλλικών Προϊόντων.

- Η εταιρία Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης μεταφέρεται στον κλάδο Μη Μεταλλικά Ορυκτά και Τσιμέντα, από τον κλάδο των Ορυχείων και Λατομείων, ενώ ο τελευταίος κλάδος διαγράφεται λόγω της μεταφοράς της Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης, η οποία ήταν η μοναδική εταιρία που τον συνέθετε.

- Η εταιρία ΕΤΜΑ μεταφέρεται στον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου, από τον κλάδο των Χημικών.

- Η εταιρία Micromedia Μπριτάννια μεταφέρεται στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

- Η εταιρία Ηλέκτρα Εισαγωγική μεταφέρεται από τον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου στον κλάδο των Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριότητας.

- Η εταιρία Γενική Εταιρία Κατασκευών μεταφέρεται στον κλάδο των Συμμετοχών από τις Σημαντικές Αλλαγές Δραστηριότητας.

Συνέδρια

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης διοργανώνει το ”e-government forum”, στις 11:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental

Συνεντεύξεις τύπου

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για το περιεχόμενο της Έκθεσης του 2002, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα 216, 2ος όροφος του Κεντρικού Καταστήματος της τράπεζας (είσοδος από οδό Ελ. Βενιζέλου 21).

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος του Διαβαλκανικού και Παρευξείνιου Επιχειρηματικού Κέντρου (ΔΙΠΕΚ), Δημήτρης Μπακατσέλος, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Ευγένιος Πλαλής, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα του Δ.Σ. της HELEXPO/ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη και με αντικείμενο τη διοργάνωση του ”Balkan and Black Sea Partnesrship 2003”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v