Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Rainbow και Γενική Τροφίμων, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Νεοχημική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Εμμ. Γιακουμάκης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα το νέο Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

RAINBOW COMPUTER Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Hλία Hλιού 75 (5ος όροφος), N. Kόσμος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παροχή έγκρισης για συμμετοχή της εταιρίας RAINBOW COMPUTER Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο ιδρυόμενης ανώνυμης εταιρίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Δήμο Εχεδώρου (πρώην Σίνδου) (ΒΙ.ΠΕ.Θ.-Δρόμος Α5), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας χρήσης 2002 ύστερα από ακρόαση των Εκθέσεων Διαχείρισης του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τη χρήση 2002. 3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2003. 4. Έγκριση αμοιβών εμμίσθων μελών Δ.Σ. 5. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Νεοχημική – Λαυρεντιάδης: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Χρηματιστηριακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του χρόνου, διοργανώνει την 1η Προσυνεδριακή Ημερίδα, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με θέμα: ”Που αποσκοπούν τα πρόσφατα μέτρα του Χ.Α.” Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις 16:30 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χ.Α., Σοφοκλέους 10.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία του μηνός Φεβρουαρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Η NovaBank πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα την έναρξη δραστηριοτήτων του Private Banking NovaBank, στις 12:00 μ.μ., στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Κέντρο ”Γαία”, αμφιθέατρο ”Άγγελος Γουλανδρής”, Όθωνος 100, Κηφισιά.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Εμμ. Γιακουμάκης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα το νέο Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λεωφ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, 7ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή Μαρτίου.

- Ποσοστό βιομηχανικής παραγωγής σε σύνολο παραγωγής (Μάρτιος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη λιανικών τιμών Μαρτίου.

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή Φεβρουαρίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του οικονομικού δείκτη ZEW (Απρίλιος).

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου χορήγησης ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v