Η ατζέντα της Δευτέρας

Τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 32.240.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Πρόοδος Ελληνικές Επενδύσεις με νέο κωδικό, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων. Επίσης, οι μετοχές των εταιριών Μύλοι Λούλη και Lantec Επικοινωνίες είναι διαπραγματεύσιμες με νέα ονομαστική αξία 0,64 και 1,20 ευρώ αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο επί της πλατείας Συντάγματος ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, με βασικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Απολογισμός διαχειρίσεως της 27ης εταιρικής χρήσεως (1.1.2002 - 31.12.2002) και υποβολή της εκθέσεως διαχειρίσεως του Δ.Σ. καθώς και των εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών και του κατά το άρθρο 25 του Καταστατικού της εταιρίας προβλεπόμενου ελεγκτή εγνωσμένου διεθνούς κύρους για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2002, περιλαμβανομένων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του Ομίλου ως και των οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα. 2. Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του Ομίλου χρήσεως 2002, με τις σχετικές εκθέσεις ως και των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2002, σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα.

Δημόσιες εγγραφές

Νεοχημική - Λαυρεντιάδης: Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 16 Απριλίου.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΛΑΝΤΕΚ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 1,20 ευρώ (από 0,30 ευρώ).

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία 0,64 ευρώ (από 0,62 ευρώ).

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 32.240.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΕ”, με νέο κωδικό ISIN GRS031003015, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων.

Ημερίδες

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) σε συνεργασία με το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Χ.Κ.Θ.), πραγματοποιούν στις 17:00 μ.μ έως 20:00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10, Αθήνα), επενδυτική ημερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει η παρουσίαση των εταιριών Ελγέκα, Hitech Consultants και Mermeren Combinat (FHL Κυριακίδης Group).

Συνεντεύξεις τύπου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 300.000 συνδέσεων στο δίκτυό της, η εταιρία Lannet Communications πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 14:00 μ.μ., στα νέα γραφεία της εταιρίας (Κωνσταντινουπόλεως 1 και Κηφισού, Περιστέρι).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v