Η ατζέντα της Παρασκευής

Παύει η διαπραγμάτευση των 133.000.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας Επενδύσεις Εργασίας στο ΧΑ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, ενώ ανακοινώνεται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Φεβρουαρίου. Επίσης, ολοκληρώνεται το διεθνές συνέδριο του ΣΕΛΠΕ με θέμα:”Λιανικό εμπόριο: Μοχλός οικονομικής ανάπτυξης”.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Στα πλαίσια των κεντρικών προτεραιοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, πραγματοποιείται στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, Συμπόσιο, σε υπουργικό επίπεδο, με θέμα ”Προς μια Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ευρώπη για όλους τους πολίτες”. Στο Συμπόσιο θα συμμετάσχει ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, ο αρμόδιος υφυπουργός, Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, οι υπουργοί Επικοινωνιών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, ο αρμόδιος Επίτροπος, ειδικοί εμπειρογνώμονες, καθώς και εκπρόσωποι των ενώσεων διαφόρων κοινωνικών ομάδων (Ατόμων με αναπηρίες, ατόμων τρίτης ηλικίας, κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, βασικού επιπέδου εκπαίδευσης, μεταναστών κλπ.).

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των 133.000.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕ” στο ΧΑ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS AE”.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής Φεβρουαρίου.

Συνέδρια

Διαρκεί το 1ο Διεθνές Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.), με θέμα: ”Λιανικό εμπόριο: Μοχλός οικονομικής ανάπτυξης”, στο Κτήμα Πεντελικόν, στη Βαρυμπόμπη.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού Μαρτίου.

- Λιανικές πωλήσεις Μαρτίου.

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο Φεβρουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Μαρτίου.

Σάββατο 12/4

Διάφορα

Πραγματοποιούνται στην Ουάσιγκτον οι συνεδριάσεις του Διεθνούς Νoμισματικού Ταμείου και του G7.

Διαρκεί στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, Συμπόσιο, σε υπουργικό επίπεδο, με θέμα ”Προς μια Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ευρώπη για όλους τους πολίτες”.

Παρουσιάσεις

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ”Money & Friends”, που διεξάγεται στις 12 και 13 Απριλίου, η Αγορά Παραγώγων του ΧΑ πραγματοποιεί παρουσίαση με θέμα: ”Σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία στη διάθεση του επενδυτή: Τα παράγωγα προϊόντα και η χρήση τους”, στις 18:00-20:00.

Συνέδρια

Πραγματοποιείται το συνέδριο Money & Friends στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. W.F. Duisenberg, Ν. Χριστοδουλάκη & P. Solbes, στην Ουάσιγκτον.

Κυριακή 13/4

Συνέδρια

Διαρκεί το συνέδριο Money & Friends στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v