Η ατζέντα της Τετάρτης

Συνέντευξη τύπου με θέμα τις αστικές συγκοινωνίες πραγματοποιεί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, ενώ η εταιρία Ελληνική Τεχνοδομική πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στην Αγγλία, ανακοινώνεται το εμπορικό ισοζύγιο Φεβρουαρίου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Πραγματοποιείται η καθιερωμένη συνάντηση του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Όσβαλντ, με κλιμάκιο της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού της Ολυμπιακής Προετοιμασίας, στις 18:45 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20, ισόγειο).

Συνεχίζεται η 10η Συνάντηση Εργασίας της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ στην Έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 (Ιωλκού & Φιλικής Εταιρίας, 142 32 Νέα Ιωνία).

Πραγματοποιείται στη Φρανκφούρτη η Συνδιάσκεψη των Ενώσεων Εισηγμένων Εταιριών της Ευρώπης.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Ελληνική Τεχνοδομική πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Στα πλαίσια ημερίδας εταιρικών παρουσιάσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρία Πήγασος Εκδοτική πραγματοποιεί παρουσίαση στις 17:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Τιτάνια, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των ενδιαφερομένων φορέων.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα τις Αστικές Συγκοινωνίες, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του ΥΜΕ.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Εμπορικό Ισοζύγιο Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v