Η ατζέντα της Τρίτης

Ανακοινώνεται ο εθνικός και ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή για το μήνα Μάρτιο. Επίσης, η εταιρία Alpha Αστικά Ακίνητα διανέμει μέρισμα, ενώ ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποιεί την 11η τακτική γενική του συνέλευση.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ): Πραγματοποιείται η 11η τακτική γενική συνέλευση του συνδέσμου, στις 19:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athens Hilton (Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα).

Διανομές μερισμάτων

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.: 0,2 ευρώ.

Διάφορα

Με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, παραθέτει γεύμα εργασίας σε ομάδα ελλήνων επιχειρηματιών, στο οποίο θα παρακαθίσουν μέλη της διοίκησης και του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής.

Ξεκινά η 10η Συνάντηση Εργασίας της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ στην Έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 (Ιωλκού & Φιλικής Εταιρίας, 142 32 Νέα Ιωνία). Η συνάντηση εργασίας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου.

Ημερίδες

Η Ένωση Ελληνικών Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου και Εταιριών Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων (ΕΘΕ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Σχέσεων με Επενδυτές (Hellenic Investor Relations Institute – H.I.R.I.) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: ”Θεσμικοί Επενδυτές και IROs –Θέματα Επικοινωνίας και Πληροφόρησης”, που πραγματοποιείται στις 16:30 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα συναλλαγών του ΧΑ (Σοφοκλέους 10, Αθήνα).

Ημερίδα με θέμα: ”Η επιχειρηματική πραγματικότητα στη Βουλγαρία και οι προοπτικές για το 2004” πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, στις 15:00-20:00 μ.μ., από το Γραφείο Συμβούλου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σόφια, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού δείκτη και του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή Μαρτίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, η Rolls-Royce Plc. πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των τρεχόντων και μελλοντικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει, καθώς και της συνεργασίας της με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στις 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v