Η ατζέντα της Δευτέρας

Την αγορά ιδίων μετοχών, καθώς και την αγορά μετοχών της εταιρίας Ιατρική Τεχνική θα συζητήσει στη γενικής της συνέλευση η εταιρία Ιατρικό Αθηνών, ενώ η εταιρία Πρόοδος Ελληνικές Επενδύσεις προσωρινά μένει εκτός ταμπλό, προκειμένου να μετατραπούν οι 32.240.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της σε κοινές ονομαστικές. Στο διεθνή χώρο, και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, ανακοινώνεται η καταναλωτική πίστη Φεβρουαρίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 19:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Διστόμου 5-7, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως: 1. Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει, και καθορισμός α) ανωτάτου αριθμού μετοχών προς αγορά, β) ανώτατης και κατώτατης τιμής αγοράς, καθώς και γ) χρονικού διαστήματος πραγματοποίησης της σχετικής αγοράς. 2. Έγκριση για την αγορά μετοχών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ”ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε.”.

Εταιρικές πράξεις

* Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των 32.240.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ’ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΕ’, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ορίζεται η 14/4/2003.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων Ιανουαρίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία Φεβρουαρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου πρωτοποριακού προγράμματος

των εταιριών ΟΤΕ, COSMOTE και Alpha Bank, ”Έπαθλον”, η πρόεδρος της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Λευτέρης Αντωνακόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της COSMOTE, Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Γιάννης Σ. Κωστόπουλος, πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη τύπου, στις 13:30, στο Συνεδριακό Κέντρο (Κτίριο Η) της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, Ιωλκού & Φιλικής Εταιρίας στη Νέα Ιωνία.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική Πίστη Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v