Η ατζέντα της Παρασκευής

Εκτακτη γενική συνέλυση πραγματοποιούν οι εταιρίες Αλυσίδα και Veterin, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων της εταιρίας Multirama στο ΧΑ, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών, στην έδρα της εταιρίας στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης 14ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου και ώρα 12:00 για τους κατόχους κοινών μετοχών και ώρα 13.00 για τους κατόχους προνομιούχων, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: Επανέγκριση των αποφάσεων της 21η Δεκεμβρίου 2002 για: 1. Αύξηση κεφαλαίου λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικών (παγίων). 2. Αναπροσαρμογή ονομαστικής αξίας μετοχής λόγω της ανωτέρω αυξήσεως. 3. Τροποποίηση αρ.5 καταστατικού και κωδικοποίηση.

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών. 2. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

ΑΕΓΕΚ: Έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα με σκοπό την έγκριση αγοράς ιδίων μετοχών μέσω του Χ.Α.

Διάφορα

Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε. πραγματοποιείται διάσκεψη των Προέδρων των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των υποψήφιων χωρών, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων.

Η εταιρία ΝΗΡΕΑΣ πραγματοποιεί τα εγκαίνια του πρώτου μαγαζιού Seafood στην Πλατεία Κοραή του Πειραιά (Οδός Καραϊσκου 125) με την επωνυμία SEALAND.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ΜΟΥΛΤΔ της εταιρίας ”MULTIRAMA AEBE ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝ. & ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΥΛΙΚΟΥ” στο ΧΑ, τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης λήγει την 9/4/2003.

Συνέδρια

Ολοκληρώνεται η 7η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση και τίτλο: ”Leadership Strategy for the Strengthening of Transatlantic Ties - The Role of Europe and USA”, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Astir Palace, στη Βουλιαγμένη.

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (Πρόγραμμα Management & Corporate Citizenship Programme και το Διεθνές Κέντρο Κατάρτισης της ΔΟΕ, στο Τορίνο της Ιταλίας), με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει, συνέδριο με τίτλο ”Αναδιάρθρωση των Επιχειρήσεων με Κοινωνικά Υπεύθυνο Τρόπο”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Μισθοδοτικές καταστάσεις Μαρτίου (εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα).

- Ποσοστό ανεργίας Μαρτίου.

Σάββατο 5/4

Διάφορα

Πραγματοποιείται το Άτυπο Συμβούλιο Ecofin στα Χανιά της Κρήτης, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, των διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών των 15 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του προέδρου και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των Επιτρόπων Pedro Solbes και Frits Bolkenstein.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v