Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι μετοχές της εταιρίας Προμότα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε., πραγματοποιείται διάσκεψη των Προέδρων των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των υποψήφιων χωρών, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ’ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ’ είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίζεται η 10/4/2003.

Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 1,82 ευρώ.

Συνέδρια

Συνεχίζεται η 7η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση και τίτλο: ”Leadership Strategy for the Strengthening of Transatlantic Ties - The Role of Europe and USA”, στο ξενοδοχείο Astir Palace, στη Βουλιαγμένη.

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (Πρόγραμμα Management & Corporate Citizenship Programme και το Διεθνές Κέντρο Κατάρτισης της ΔΟΕ, στο Τορίνο της Ιταλίας), με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει συνέδριο με τίτλο ”Αναδιάρθρωση των Επιχειρήσεων με Κοινωνικά Υπεύθυνο Τρόπο”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στην παροχή υπηρεσιών Μαρτίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Ρώμη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v